Λόγια του Βαρδάρη

 • Οξυγόνο με 100.000 δέντρα στο δήμο Κορδελιού-Ευόσμου
  16/05/2019 11:29

  Οξυγόνο με 100.000 δέντρα στο δήμο Κορδελιού-Ευόσμου

  «Οξυγόνο» στα οικονομικά του δήμου Κορδελιού-Ευόσμου, οξυγόνο και στον αέρα της περιοχής με τους 150.000 κατοίκους!

  Μετά την πρώτη θητεία στο δήμο της... δυσοσμίας, δεκαετίες τώρα, ο νυν δήμαρχος και υποψήφιος δήμαρχος με την παράταξη "ΔΗΜΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ", Πέτρος Σούλας έχει δρομολογήσει τα επόμενα χρόνια τη δημιουργία... δάσους στην περιοχή! Όπως διαβάζουμε στο πρόγραμμα του, θα αξιοποιήσει όλες τις εκτάσεις του δήμου, πάνω και κάτω από την Περιφερειακή Οδό, για να φέρει ανάσες στους ταλαιπωρημένους κατοίκους της περιοχής που πλέον ξεπερνούν τους 150.000!

  Ο δεύτερος μεγαλύτερος δήμος της βορείου Ελλάδος έχει ήδη προχωρήσει στη φύτευση 6.000 δέντρων και το project "ΟΞΥΓΟΝΟ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ" θα ολοκληρωθεί με 100.000 δέντρα! Στόχος απ ότι μαθαίνουμε είναι ένα δέντρο για τον κάθε δημότη γιατί "μόνο ένα… δάσος θα αντιμετωπίσει αποτελεσματικότερα την επιβάρυνση του περιβάλλοντος στη δυτική Θεσσαλονίκη».

  Να θυμίσουμε ότι πρόσφατα αποκαλύφθηκε η πηγή της δυσοσμίας, ύστερα και από μήνυση που κατέθεσε η σημερινή διοίκηση του δήμου, όπως επίσης ότι ειδικοί του ΑΠΘ που διερεύνησαν επιστημονικά την υπόθεση, μίλησαν για περισσότερες πηγές ρύπανσης στην ευρύτερη δυτική πλευρά της πόλης.

  Ο δήμος Κορδελιού Ευόσμου προς το παρόν έχει εξασφαλίσει "οξυγόνο" στα ταμεία του με αποθεματικό που δημιιούργησε η διοίκηση Σούλα σε μια θητεία και ξεπερνά τα 9.500.000 ευρώ! (φωτο από πρόσφατη συζήτηση του δημάρχου με νέους στο Κορδελιό)


Δείτε ακόμα