Λόγια του Βαρδάρη

 • Όταν ο "Ταχιάος" έφυγε... "μπροστά"
  09/07/2020 15:23

  Όταν ο "Ταχιάος" έφυγε... "μπροστά"

  Νέο λογότυπο απέκτησε η παράταξη "Θεσσαλονίκη Υπεύθυνα" με επικεφαλής πλέον τον πρώην αντιδήμαρχο και Πρόεδρο του Μεγάρου Μουσικής Θεσσαλονίκης, Βασίλη Γάκη. 

  Η λέξη "Ταχιάος", το όνομα δηλαδή του ιδρυτή της παράταξης και υποψηφίου δημάρχου Θεσσαλονίκης που παραιτήθηκε πριν από λίγες ημέρες έφυγε και την θέση της πήρε η λέξη "Μπροστά". 

  “Στο πλαίσιο αυτής της συνέχειας, ως παράταξη “Θεσσαλονίκη. Υπεύθυνα.”, θέλουμε να λειτουργήσουμε υπεύθυνα και να φανούμε χρήσιμοι στους πολίτες. Με συνέπεια στα πιστεύω μας.Το παρελθόν το αποτυπώνουμε στη μνήμη μας ως διδαχή και όχι ως εμμονή. Προχωράμε και θέλουμε τη Θεσσαλονίκη μας μπροστά και είμαστε εδώ να
  επανασυστηθούμε, να ανανεώσουμε τη σχέση μας. Είμαστε εδώ στην επανεκκίνηση. Η πόλη μας ενώνει, όλους μας, ανεξάρτητα από ποια παράταξη προερχόμαστε. Έχουμε πρόγραμμα, έχουμε λόγο και πολύχρονη αυτοδιοικητική εμπειρία. Με πνεύμα διαλόγου στηρίζουμε κάθε τι που θα θεωρούμε χρήσιμο και δημιουργικό για την πόλη. Συνεχίζουμε υπεύθυνα, για τη Θεσσαλονίκη. Θέλουμε να είμαστε όλοι μας χρήσιμοι. Βάζουμε τη Θεσσαλονίκη μπροστά.
  Βάζουμε τους ανθρώπους της πόλης μας μπροστά, γιατί αυτή η πόλη είναι οι άνθρωποί της, δηλαδή όλοι εμείς" σχολίασε σχετικά ο νέος επικεφαλής της παράταξης, πρώην αντιδήμαρχος και δημοτικός σύμβουλος, Βασίλης Γάκης. 

  Αυτό είναι το νέο λογότυπο:

  logo-w-thessaloniki-ypefthyna.JPG

  Και ιδού η πρώτη εκδοχή του: 

  poster-taxiaos.jpgΔείτε ακόμα