Λόγια του Βαρδάρη

 • Όταν ο Νίκος συνάντησε τον Χρήστο
  16/05/2019 19:27

  Όταν ο Νίκος συνάντησε τον Χρήστο

  Μπορεί ο Χρήστος Σπίρτζης να παρότρυνε την Τετάρτη τους ταξιτζήδες να μην ψηφίσουν Ταχιάο επειδή «είναι υπέρ της UBER και της TAXIBEAT», αλλά στην πραγματικότητα σε ιδιωτικές συζητήσεις ο Υπουργός Μεταφορών και Υποδομών λέει τα καλύτερα λόγια για τον υποψήφιο δήμαρχο της Νέας Δημοκρατίας. «Ο Νίκος είναι φίλος μου από το ΤΕΕ», ισχυρίζεται. Πράγματι, η γνωριμία τους κρατάει χρόνια, καθώς είναι και οι δυο μηχανικοί με συνδικαλιστική δράση.

   Όπως όμως φάνηκε την Πέμπτη, η προτροπή Σπίρτζη ήταν τόσο… yesterday. Έσπασε ο διάολος το ποδάρι του και συναντήθηκε με τον Νίκο Ταχιάο σε πτήση προς την Αθήνα. «Έκανες τα λεωφορεία του ΟΑΣΘ αντιεκλογικά κέντρα για τους υποψήφιους του ΣΥΡΙΖΑ», είπε ο Ταχιάος, αναφερόμενος στη ρήση του Σπίρτζη «να κάνετε τα ταξί σας εκλογικά κέντρα του ΣΥΡΙΖΑ». Στη συνέχεια, ανέβασε στο facebook φωτογραφία με τον Υπουργό, με το παρακάτω σχόλιο:

  "Μόλις μου είχαν μεταφέρει τις δηλώσεις του Χρήστου του Σπίρτζη που κάλεσε κάθε ταξί να γίνει εκλογικό κέντρο της Κατερίνας Νοτοπούλου, όταν έπεσα πάνω του μέσα στο αεροπλάνο.

  Εδώ λοιπόν, ο φακός αποτυπώνει τη στιγμή που του εξηγώ ότι παίζει unfair: Έχει ήδη φροντίσει κάθε λεωφορείο του ΟΑΣΘ να υπενθυμίζει τι χρωστούν οι Θεσσαλονικείς σε κάθε υποψηφιότητα με σφραγίδα ΣΥΡΙΖΑ."


Δείτε ακόμα