Λόγια του Βαρδάρη

  • Όταν ο Κούβελας συνάντησε την Ράπτη…
    04/03/2021 11:26

    Όταν ο Κούβελας συνάντησε την Ράπτη…

    Αγγελιοφόρος καλών κυβερνητικών ειδήσεων τείνει να γίνει ο Δημήτρης Κούβελας. Ο γαλάζιος βουλευτής Θεσσαλονίκης έχει ξεκινήσει τα τετ-α-τετ με διάφορους υπουργούς και προαναγγέλλει καλά νέα.

    Πριν από μερικές ημέρες συνάντησε τον υπουργό Υποδομών και Μεταφορών και από τη συζήτηση προέκυψε η είδηση ότι η κυβέρνηση θα χρηματοδοτήσει με 10 εκατομμύρια ευρώ τη βελτίωση της οδικής σύνδεσης προς το νέο Παιδιατρικό νοσοκομείο του Φιλύρου.

    Προχτές ο κ. Κούβελας κτύπησε την πόρτα της υφυπουργού Υγείας αρμόδιας για θέματα ψυχικής υγείας Ζωής Ράπτη, με την οποία είχε συνάντηση εργασίας. Στην ατζέντα τέθηκε η δυνατότητα ένταξης σε ειδικό πρόγραμμα ψυχολογικής υποστήριξης των γυναικών που υποβάλλονται σε εξωσωματική γονιμοποίηση ή ακολουθούν άλλες τεχνικές υποβοηθούμενης αναπαραγωγής, ένα θέμα με τον οποίο συμφώνησε και η υφυπουργός. Τονίζοντας ότι μια τέτοια πρωτοβουλία θα ανακουφίσει και θα τονώσει τα ζευγάρια που καταφεύγουν την εξωσωματική γονιμοποίηση σε μια εποχή που περισσότερο από ποτέ η ψυχική υγεία βρίσκεται στην κορυφή των προτεραιοτήτων του υπουργείου.