Λόγια του Βαρδάρη

 • Οργανώνεται η παράταξη Παπαστεργίου στην Περιφέρεια
  07/10/2019 17:54

  Οργανώνεται η παράταξη Παπαστεργίου στην Περιφέρεια

  Οργώνει ξανά την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας ο υποψήφιος Περιφερειάρχης και περιφερειακός σύμβουλος, πρώην γραμματέας του ΠΑΣΟΚ Θεσσαλονίκης, Χρήστος Παπαστεργίου.

  Ο κ. Παπαστεργίου και οι στενοί του συνεργάτες σχεδιάζουν την συγκρότηση Οργανωτικής Γραμματείας της παράταξης «Πράξεις στην Κεντρική Μακεδονία» και παράλληλα επιθυμούν να «στήσουν» επιτροπές σε κάθε νομό με σκοπό να καταγράφονται τα προβλήματα της κάθε περιοχής και στην πορεία να προτείνονται λύσεις εντός του περιφερειακού συμβουλίου.

  Η Οργανωτική Γραμματεία θα αποτελείται από εκλεγμένους περιφερειακούς συμβούλους αλλά και στελέχη που υπήρξαν υποψήφιοι αλλά δεν κατόρθωσαν να εκλεγούν.

  Ήδη έγινε μια πρώτη συζήτηση στην Βέροια και εντός της εβδομάδας αναμένεται να πραγματοποιηθούν συναντήσεις σε Κιλκίς και Θεσσαλονίκη.

  Παράλληλα, οι επιτελείς της παράταξης «Πράξεις» αναμένεται όπως μαθαίνουμε να ζητήσουν κι άλλο χώρο στο νέο κτίριο της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

  «Σε σχέση με το ΚΙΝΑΛ Θεσσαλονίκης που είναι... ήρεμο, εμείς διαμορφώνουμε πολιτικές» έλεγε χαρακτηριστικά συνεργάτης του Παπαστεργίου.

  Υπενθυμίζεται πως η παράταξη του Χρήστου Παπαστεργίου μαζί με τον επικεφαλής εκπροσωπείται στο περιφερειακό συμβούλιο από πέντε συνολικά εκλεγμένους.


Δείτε ακόμα