Λόγια του Βαρδάρη

 • Όλη η Αυτοδιοίκηση ήταν στη βασιλόπιτα
  04/02/2020 16:57

  Όλη η Αυτοδιοίκηση ήταν στη βασιλόπιτα

  ...Προεκλογική συγκέντρωση θύμισε η εκδήλωση για την κοπή της βασιλόπιτας της παράταξης «Δημοτική Συνεργασία Αμπελοκήπων – Μενεμένης» με επικεφαλής το δήμαρχο, Λάζαρο Κυρίζογλου, που έγινε στη θεατρική Σκηνή «Σοφία Βέμπο» στο Καραπάντσειο Πολιτιστικό Κέντρο. Δήμαρχοι, δημοτικοί σύμβουλοι, αντιπεριφεριαρχες και βουλευτές της Θεσσαλονίκης έδωσαν δυναμικό παρών στην εκδήλωση, ενώ ξεχώρισαν ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας , Απόστολος Τζιτζικώστας, η αντιπεριφερειάρχης Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης, Βούλα Πατουλίδου και ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνος Ζέρβας.

  dsc0674a.jpg

  Στις πρώτες θέσεις κάθισαν επίσης οι βουλευτές κ.κ Σταύρος Καλαφάτης, Κωνσταντίνος Γκιουλέκας, Στράτος Σιμόπουλος, ο πρόεδρος του Φορέα Διαχείρησης Στερεών Αποβλήτων Κεντρικής Μακεδονίας, Μιχάλης Γεράνης οι πρώην δήμαρχοι Μενεμένης Παναγιώτης Γαβριηλίδης, Παιονίας Χρήστος Γκουντενούδης και Πολίχνης Κώστας Θεοδωρίδης, η πολιτευτής Α’ Θεσσαλονίκης, Βίκυ Νάνου, μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου και των Δημοτικών Κοινοτήτων του Δήμου, εκπρόσωποι πολιτιστικών και αθλητικών συλλόγων του Δήμου, μέλη και φίλοι της δημοτικής παράταξης.

  Στην ομιλία του, ο επικεφαλής της παράταξης, δήμαρχος Αμπελοκήπων-Μενεμένης και Α’ Αντιπρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας Λ. Κυρίζογλου, ευχαρίστησε τους προσκεκλημένους, τους αιρετούς και τους φίλους, ενώ είχε την ευκαιρία να παρουσιάσει τρέχον πρόγραμμα έργων που πραγματοποιείται στο δήμο. «Έχουμε συνέπεια και το δείχνουμε με το έργο μας. Μιλάμε με έργα, τα οποία τρέχει μια ικανή ομάδα Δημοτικών Συμβούλων και συνεργατών, συμβάλλοντας στην υλοποίηση τους» σχολίασε χαρακτηριστικά.

  Το φλουρί της βασιλόπιτας έτυχε στον Χρήστο Καλτσά, πρόεδρο του Συλλόγου Ελλήνων Βορειοηπειρωτών Αργυρόκαστρο, Δέλβινο, Άγιοι Σαράντα ο οποίος και παρέλαβε από το Δήμαρχο μία εικόνα της Παναγίας. Την εκδήλωση «έντυσε» μουσικά η χορωδία ενηλίκων του Λυδικού Ωδείου Αμπελοκήπων υπό τη διεύθυνση της κ. Νατάσας Ιγνατιάδου.


Δείτε ακόμα