Λόγια του Βαρδάρη

  • Οι παρουσίες στην εκδήλωση του Κυριάκου Μητσοτάκη και τα κόκκινα παντελόνια
    14/06/2019 08:19

    Οι παρουσίες στην εκδήλωση του Κυριάκου Μητσοτάκη και τα κόκκινα παντελόνια

    Συνωστισμός γαλάζιων στην εκδήλωση του ΣΕΒΕ με ομιλητή τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Ηταν παρόντες όλοι οι μνηστήρες για τις βουλευτικές λίστες ακόμη και αυτοί που φέρονται να μην έχουν στην τελική ευθεία κάποια τύχη. Ηταν εκεί όλα τα υψηλόβαθμα κομματικά στελέχη. Από τον Τάσο Σπηλιόπουλο μέχρι τους τέσσερις προέδρους των ΝΟΔΕ Τάσο Εμμανουηλίδη, Θόδωρο Μητράκα, Διονύση Μανωλόπουλο και Θωμά Βράνο, καθώς και όλοι οι βουλευτές. Η Ελενα Ράπτη ξεχώρισε με το κατακόκκινο παντελόνι που φορούσε, ενώ στα ενδυματολογικά ξεχώρισε και το ροζέ παντελόνι του συνήθως πιο συντηρητικού Κώστα Ταγγίρη.

    Απών ο νεοεκλεγείς δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Ζέρβας, ενώ δικαιολογημένα απών ήταν ο Απόστολος Τζιτζικώστας, που πάντως κυριάρχησε στην ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη. Και για τα συγχαρητήρια για τη θριαμβευτική εκλογή του που άκουσε, αλλά και για τα έργα που ανακοίνωσε ο πρόεδρος της ΝΔ ότι θα προχωρήσει η κυβέρνηση της ΝΔ, τα περισσότερα από τα οποία είναι έργα και προτάσεις της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

    Κρατείστε και την προσωπική αναφορά του προέδρου της ΝΔ τόσο στον πρόεδρο του Συνδέσμου Εξαγωγέων Γιώργο Κωνσταντόπουλο, που ήταν και ο διοργανωτής της εκδήλωσης, όσο και στον νεοεκλεγέντα πρύτανη του ΑΠΘ Νίκο Παπαϊωάνου.