Λόγια του Βαρδάρη

  • Οι μετακινήσεις εκτός νομού μπορεί να μας... στοιχίσουν
    22/10/2020 10:04

    Οι μετακινήσεις εκτός νομού μπορεί να μας... στοιχίσουν

    "Πώς φθάσαμε ως εδώ; Τώρα αυτό που έχει σημασία να... φύγουμε από εδώ" τόνισε ο πρόεδρος του ΙΣΘ Νίκος Νίτσας σχολιάζοντας τον υψηλό αριθμό κρουσμάτων της Θεσσαλονίκης στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ. 


    Ο κ. Νίτσας μίλησε για όσα μπορούν να γίνουν άμεσα. Όπως είπε "λόγω των ημερών, πολλοί θα μετακινηθούν εκτός και εντός νομού Θεσσαλονίκης. Ως ΙΣΘ, ως γιατροί, ως πολίτες μιας οργανωμένης κοινωνίας κι εγώ προσωπικά εφιστούμε, κι εφιστώ για μία ακόμη φορά, την προσοχή όλων ώστε μαζί με εμάς, εργαζόμενους, εκδρομείς, φοιτητές κι άλλους, να μη "μετακινηθεί" και διασπαρεί ο κορονοϊός".

    Ο εκπρόσωπος 10.000 γιατρών της δεύτερης μεγαλύτερης πόλης της χώρας πρόσθεσε ότι "... οι περισσότεροι νέοι έχουν δείξει, από την αρχή της πανδημίας, υπευθυνότητα κι ένα υψηλό αίσθημα κοινωνικής αλληλεγγύης. Ας συνεχίσουμε έτσι ακολουθώντας αυτό το δρόμο της ευθύνης ώστε να μη θρηνήσουμε κι άλλα θύματα, αγαπημένους φίλους και συγγενείς. Δεν είναι τυχαίο που στο Μπέργκαμο ακόμη φορούν μάσκες κι όπως λένε θα τις φορούν για πολύ. Οι περισσότεροι έχουν χάσει δικούς τους ανθρώπους και δεν θέλουν να ξαναζήσουν τέτοια οδύνη. Ας μην περιμένουμε να γίνουμε Μπέργκαμο για να τηρήσουμε μέτρα προστασίας.

    Ας φορέσουμε μάσκες και ας τηρήσουμε όλα τα μέτρα ζωής και όχι θανάτου"...

    Να θυμίσουμε ότι ο Ιατρικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης φέτος μετάλλαξε την ετήσια καθιερωμένη εκστρατεία ενημέρωσης #εμβολιάΖΩ σε... #εμβολιαΖΩ_ΜΕ_ΜΑΣΚΑ