Μονόλογοι

Οι εξηγήσεις του Ζορπίδη για το δημοσίευμα που τον ήθελε στη... φυλακή και η «Κάλι» που κάνει έξυπνη την Καλαμαριά

26/09/2022 17:42

Επιστολή στα μέλη της διοίκησης του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης απέστειλε σύμφωνα με πληροφορίες ο πρόεδρός του, Μιχάλης Ζορπίδης αναφερόμενος σε δημοσίευμα που κυκλοφόρησε τα τελευταία εικοσιτετράωρα και τον θέλει να έχει καταδικαστεί σε φυλάκιση χωρίς αναστολή.

Η εν λόγω είδηση που αναπαράχθηκε σε ορισμένα sites από όσο είδαμε «κατέβηκε».

Ο Μιχάλης Ζορπίδης στην επιστολή αναφέρει ότι το δημοσίευμα είναι «κατασκευασμένο» και πως δεν έχει κανένα ίχνος πραγματικότητας και καμία δόση αλήθειας. Λέει ο πρώην αντιδήμαρχος του δήμου Θεσσαλονίκης πως η υπόθεση δεν αφορά οικονομικές διαφορές αλλά το αδίκημα της συκοφαντικής δυσφήμισης, ενώ ο ίδιος αναφέρει πως έχει προσφύγει στο Εφετείο.

Ο κ. Ζορπίδης, ο οποίος όπως έχει ξεκαθαρίσει δεν θα διεκδικήσει ξανά το αξίωμα του προέδρου του ΕΕΘ, δεν θα δεχτεί καμία προσβολή η οποία προσβάλει την προσωπικότητά του και την επαγγελματική του πορεία, όπως αναφέρει χαρακτηριστικά.

Μάλιστα κάνει λόγο για μικροπολιτικές σκοπιμότητες και αναφέρει ότι σκοπεύει να κινηθεί νομικά.


Αφήνω την πλατεία Αριστοτέλους, εκεί όπου βρίσκονται τα γραφεία του ΕΕΘ και πάω μέχρι την Καλαμαριά. Ο δήμος Καλαμαριάς που λέτε απέκτησε... ψηφιακή ξεναγό. Ναι, καλά διαβάσατε. Την λένε Kali και θα αποκαλυφτεί στη Διεθνή Έκθεση Καινοτομίας & Τεχνολογίας BEYOND 4.0 από τις 29 Σεπτεμβρίου έως τη 1 Οκτωβρίου 2022 στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης στο περίπτερο 15 stand D03. Δουλειά της; Να ενημερώνει τους επισκέπτες για τις υπάρχουσες ψηφιακές υπηρεσίες και εφαρμογές του Δήμου καθώς και για τις εξελίξεις προς τον ψηφιακό μετασχηματισμό.

Όλα αυτά για να πειστούμε ότι η Καλαμαριά έχει γίνει... smart city. Μάλιστα.

Έχουμε φαντασία στην ερωτική πόλη, δεν μπορείτε να πείτε;


O… ανθηρόστομος