Λόγια του Βαρδάρη

  • Ο Στ. Μαλέλης "βλέπει" τη Φ. Γεννηματά πρωθυπουργό
    08/04/2019 14:19

    Ο Στ. Μαλέλης "βλέπει" τη Φ. Γεννηματά πρωθυπουργό

    Ένα προεκλογικό σενάριο που μέχρι σήμερα δεν είχε ακουστεί, δημόσια τουλάχιστον και το οποίο περισσότερο μοιάζει με ευσεβή πόθο, παρά πιθανότητα, έφερε στην επιφάνεια ο Σταμάτης Μαλέλης.

    Μιλώντας στο ραδιόφωνο του News24/7 ο γραμματέας επικοινωνίας του Κινήματος Αλλαγής και υποψήφιος βουλευτής στη Β' Πειραιά, είπε ούτε λίγο ούτε πολύ πως βλέπει την πρόεδρο του ΚΙΝΑΛ πρωθυπουργό σε κυβέρνηση συνεργασίας.

    Συγκεκριμένα, ο κ. Μαλέλης ανέφερε πως "Στόχος μας είναι το διψήφιο ποσοστό στις ευρωεκλογές. Είναι εφικτό να πάρουμε πάνω από 10%. Δεν ανησυχούμε για την προσπάθεια του ΣΥΡΙΖΑ να φτιάξει μια προοδευτική συμμαχία, γιατί όλοι αυτοί που ανταποκρίνονται πρέπει να εκφράζουν κάτι κοινωνικά. Νομίζω ότι αυτοί που πηγαίνουν δεν εκφράζουν τίποτα κοινωνικά. Το ΚΙΝΑΛ εκφράζει τους μη προνομιούχους. Για να πάρουμε μέρος σε μια κυβέρνηση μετά τις εκλογές πρέπει να πάρουμε την τρίτη εντολή. Όταν την πάρουμε θα καταθέσουμε το πρόγραμμά μας, που εκφράζει την σύγχρονη σοσιαλδημοκρατία και τότε η Φ. Γεννηματά θα παίξει έναν πολύ σημαντικό ρόλο. Γιατί όχι και πρωθυπουργός. Έχει έρθει το πλήρωμα του χρόνου για γυναίκα πρωθυπουργό, το πιστεύω αυτό. Αν ο λαός μας δώσει διψήφιο ποσοστό στις εθνικές εκλογές θα μπορέσουμε να επιβάλλουμε τις απόψεις μας. Αν στις ευρωεκλογές πάρουμε διψήφιο ποσοστό, μπορεί μετά να γίνει η ανατροπή και να γίνουμε δεύτερο κόμμα, όχι αμέσως, αλλά αργότερα. Μια αυτοδύναμη ΝΔ θα ήταν καταστροφική για τον τόπο".