Λόγια του Βαρδάρη

  • Ο σεφ που... τρόλαρε τον Αντιπρόεδρο της Κομισιόν! (Βίντεο)
    28/04/2020 14:23

    Ο σεφ που... τρόλαρε τον Αντιπρόεδρο της Κομισιόν! (Βίντεο)

    Στο χθεσινό επεισόδιο του Master Chef, σε ρόλο κριτών, βρέθηκαν δύο υψηλοί προσκεκλημένοι. Η Εκτελεστική Αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, κ. Μαργκρέτε Βεστάγκερ και ο Αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, κ. Μαργαρίτης Σχοινάς, κλήθηκαν να αξιολογήσουν τις προσπάθειες των διαγωνιζόμενων μαζί με τους σεφ της εκπομπής Σωτήρη Κοντιζά, Λεωνίδα Κουτσόπουλο και Πάνο Ιωαννίδη. 

    Το εξαιρετικό κλίμα μεταξύ των συνδαιτημόνων έδωσε και τη δυνατότητα στον σεφ Κουτσόπουλο, που φημίζεται για το χιούμορ του, να προκαλέσει με τις ατάκες του γέλια στο τραπέζι τους. Συγκεκριμένα, την ώρα που δοκίμαζαν το ορεκτικό της πρώτης ομάδας, ο κ. Σχοινάς σχολίασε πως του φαινόταν σαν ένα «χαμηλότονο τραγούδι». Μόλις λοιπόν το άκουσε αυτό ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος, δεν κρατήθηκε και σχολίασε κάνοντας έναν συνειρμό με το ονοματεπώνυμο του Μαργαρίτη Σχοινά. 

    «Τώρα δε μπορώ, θα σκάσω θα το πω. Επειδή μου είστε και συμπαθής. Αυτό με το τραγούδι τώρα... Με όνομα Σχοινάς Μαργαρίτης είναι από το ποπ μέχρι το βαρύ λαϊκό. Καλύπτεται όλο το φάσμα του ελληνικού τραγουδιού» είπε χαρακτηριστικά ο σεφ.

    Τότε ο κ. Σχοινάς γέλασε και απάντησε με περισσό χιούμορ: «Προσπαθώ να ανταποκριθώ στην ευθύνη»!

    Δείτε στο παρακάτω βίντεο το σχόλιο του σεφ και την αντίδραση του καλεσμένου του: