Λόγια του Βαρδάρη

 • Ο πρωθυπουργός και σε λεωφορείο του… ΟΑΣΘ;
  23/06/2020 18:44

  Ο πρωθυπουργός και σε λεωφορείο του… ΟΑΣΘ;

  Το σχέδιο της διοίκησης Γ. Σκόδρα είναι τον ερχόμενο Σεπτέμβριο, στο πλαίσιο της φετινής ΔΕΘ, ο Κυριάκος Μητσοτάκης να επισκεφθεί και τις εγκαταστάσεις του Οργανισμού Αστικών Συγκοινωνιών Θεσσαλονίκης στον Φοίνικα Καλαμαριάς, στο δρόμο προς και από αεροδρόμιο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ προκειμένου «να δει από κοντά τα καινούρια 180… μεταχειρισμένα λεωφορεία, ο διαγωνισμός των οποίων τρέχει μέχρι την ερχόμενη Παρασκευή».

  Η ενδεχόμενη επίσκεψη του πρωθυπουργού, σύμφωνα με πληροφορίες του makthes.gr, είναι στις προθέσεις και στις επιδιώξεις τoυ προέδρου του οργανισμού μετά και την επίσκεψη του κ. Μητσοτάκη στις εγκαταστάσεις του ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης και στα σύγχρονα λεωφορεία τους, τα οποία εδώ και λίγο καιρό πραγματοποιούν δρομολόγια των αστικών συγκοινωνιών προκειμένου να καλύψουν τις ανάγκες μετακίνησης στη δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της χώρας. Αν παραλάβει ο ΟΑΣΘ από το δήμο της Λειψίας και τα πενήντα επισης μεταχειρισμένα λεωφορεία της δωρεάς του δήμου Θεσσαλονίκης, τότε η παρουσία του πρωθυπουργού στο αμαξοστάσιο του Φοίνικα θα θεωρείται κάτι παραπάνω από βέβαιη.

  Για την ιστορία, χθες σύμφωνα με επίσημα στοιχεία από τον οργανισμό, κυκλοφορούσαν στους δρόμους της πόλης μόλις 224 λεωφορεία ΟΑΣΘ κι άλλα 125 ΚΤΕΛ. Επίσης και πάλι για την ιστορία, από τα πιο… αξιοπερίεργα είναι ότι παλιά λεωφορεία του ΟΑΣΘ είναι πιο ανθεκτικά από... νεότερα!

  Μελ. Καρ.


Δείτε ακόμα