Λόγια του Βαρδάρη

 • Ο πρόεδρος… τρολάρει τον covid και περνά δημιουργικά το χρόνο του
  29/11/2021 17:24

  Ο πρόεδρος… τρολάρει τον covid και περνά δημιουργικά το χρόνο του

  Τον πιο ευρηματικό και έξυπνο τρόπο βρήκε ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ, δήμαρχος Τρικκαίων, Δημήτρης Παπαστεργίου για να γνωστοποιήσει, μέσω facebook, ότι βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό.

  Αντί να μιλήσει με άγχος και φόβο για τον ιό, δείχνει με χιούμορ ότι τον αντιμετωπίζει ήρεμα και φυσικά με πολύ χιούμορ, καθώς εξιστορεί τι κάνει για να περάσει δημιουργικά την καραντίνα!

  «Καλώς το παιδί! Και επίσημα θετικός στον covid από σήμερα (με pcr), αρχίζω να σκέφτομαι πώς θα περάσω τόσες μέρες στο σπίτι» αναφέρει χαρακτηριστικά ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ και προσθέτει τι έκανε και τι σχεδιάζει τις επόμενες μέρες.

  «Έκανα ήδη backup στον υπολογιστή, έβαλα τα λαμπάκια στο μπαλκόνι (με on/off από το κινητό!) που τόσες μέρες με κυνηγούσε η Σούλα και δεν τα έβαζα, έφτιαξα τρίτο προφίλ στο fb γιατί χρωστάω 2.000-3.000 αιτήματα φιλίας (sorry, ναι ξέρω, πρέπει να φτιάξω σελίδα), και πάτησα ήδη το πολύμπριζο που τροφοδοτεί πικάπ και ενισχυτές.

  Το youtube παραδόξως μου βγάζει διαφημίσεις για πλέξιμο (!!!) αλλά προς το παρόν πατάω το skip adv. Φυσικά κάθε εναλλακτική πρόταση, δεκτή!

  Συμπτώματα πλην ενός συναχιού δεν έχω, αλλά ξέρω πως είναι νωρίς ακόμη. Παράλληλα έχω εμπιστοσύνη και στον Astra και στον Zeneca.Τί τους πήραμε δύο μαζί;!

  Εμβολιαστείτε, προσέχετε και όλα θα πάνε καλά!» συστήνει σε όλους μας ο κ. Παπαστεργίου.