Λόγια του Βαρδάρη

  • Ο Πολάκης, ο Σημίτης και οι ΠΑΣΟκοι
    15/12/2019 18:06

    Ο Πολάκης, ο Σημίτης και οι ΠΑΣΟκοι

    Να κρυφτεί σε καμία... τρύπα παρότρυνε τον πρώην πρωθυπουργό και πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, Κώστα Σημίτη, ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας του ΣΥΡΙΖΑ, Παύλος Πολάκης.

    Ο κ. Πολάκης προφανώς εκνευρίστηκε με τη δημόσια τοποθέτηση του Κ. Σημίτη με φόντο τα ελληνοτουρκικά στην εφημερίδα ΤΑ ΝΕΑ και «όπλισε» το πληκτρολόγιό του. «Με τη στάση σου "γκριζαριστηκαν"τα ΙΜΙΑ.εσυ ΕΔΩΣΕΣ τον Οτσαλάν στους Τούρκους ,Εσυ έκανες "νόμο κίνησης"της ελληνικής κοινωνίας τη μίζα και το μαύρο χρήμα ,Εσυ έφαγες τα λεφτά του κοσμάκη στο Χρηματιστήριο ,εσυ εστησες το πάρτυ των Ολυμπιακών του 2004 με την Αγγελοπουλου,απο σένα και τον Κοσμιδη ξεκίνησε το 1997 το μεγάλο πάρτυ με τη φαρμακευτική δαπάνη !!!», έγραψε ο Π. Πολάκης.

    Η ανάρτηση του ΣΥΡΙΖαίου υπουργού «ερέθισε» τον διευθυντή του γραφείου της προέδρου του ΠΑΣΟΚ και του ΚΙΝΑΛ, Φώφης Γεννηματά, τον Μανώλη Όθωνα. «Ψάχνω στα like να βρω τον Νίκο Μπίστη, την Μυρσίνη Ζορμπά …. και άλλους "εκσυγχρονιστές" συντρόφους του Παύλου. Δεν θα με ξένιζε ιδιαίτερα», σχολίασε καυστικά ο συνεργάτης της κας Γεννηματά.