Λόγια του Βαρδάρη

 • Ο νέος εκρηκτικός έρωτας του Καλαφάτη….
  19/06/2021 12:56

  Ο νέος εκρηκτικός έρωτας του Καλαφάτη….

  Έρωτας με την… πρώτη ματιά για τον υφυπουργό Μακεδονίας και Θράκης Σταύρο Καλαφάτη, που περιοδεύει από την Παρασκευή στην ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη. Η μοιραία συνάντηση έγινε στο Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Φερών Έβρου και το όνομα της κυρίας είναι Τάμυ. Ενα συμπαθέστατο τετράποδο, που ανήκει στην ΕΛΑΣ και είναι ειδικευμένη στην ανίχνευση εκρηκτικών.. Με το που είδε τον κ. Καλαφάτη στις εγκαταστάσεις των συνοριοφυλάκων, έτρεξε αμέσως στην αγκαλιά του, ενώ ο Θεσσαλονικιός υφυπουργός ανταπέδωσε με ένα φιλί!

  Μάλιστα τα του… έρωτος τα ομολογεί ο… ίδιος με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, που συνοδεύεται και από φωτογραφία.

  «Έρωτας με την πρώτη ματιά. Τη συνάντησα στις Φέρες Έβρου όπου χθες επισκέφτηκα το εργοτάξιο κατασκευής του φράχτη και το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης. Η Τάμυ είναι η πιο γλυκιά φρουρός των συνόρων μας. Αστυνομικός σκύλος ανιχνευτής εκρηκτικών υλών έχει ταχθεί στο να προστατεύει τις ζωές των ενστόλων που υπηρετούν στα σύνορα αλλά και όλων μας όπου και όποτε χρειαστεί. Οι συνοριοφύλακες στις Καστανιές τη λατρεύουν. Από χθες και εγώ…», έγραψε ο κ. Καλαφάτης.


Δείτε ακόμα