Λόγια του Βαρδάρη

 • Ο Ν. Κουρής εισέβαλε... στο Δημοτικό Συμβούλιο Θεσσαλονίκης
  09/09/2020 23:23

  Ο Ν. Κουρής εισέβαλε... στο Δημοτικό Συμβούλιο Θεσσαλονίκης

  Άλλο ένα ευτράπελο επιφύλασσε στους μοναδικούς «τηλεθεατές» της, τους δημοσιογράφους, η τηλεδιάσκεψη του Δημοτικού Συμβουλίου Θεσσαλονίκης.

  Κατά τη διάρκεια της συζήτησης ενός θέματος και ενώ τον λόγο είχε ο δημοτικός σύμβουλος, Σταύρος Καλαϊτζίδης, άπαντες άρχισαν να ακούν μία γνώριμη φωνή, η οποία δεν είχε καμία δουλειά στην τηλεδιάσκεψη. Ήταν ο... Νίκος Κουρής, ο ηθοποιός που φέτος παρουσιάζει ένα τηλεοπτικό παιχνίδι γνώσεων.

  Φαίνεται πως η κ. Αγαθαγγελίδου, δημοτική σύμβουλος, αρέσκεται στην παρακολούθηση της εν λόγω εκπομπής και μάλιστα με αυξημένα... decibel, αν αναλογιστεί κανείς ότι η τηλεόρασή της υπερκάλυπτε τη βροντερή φωνή του κ. Καλϊτζίδη.

  Το περιστατικό απέκτησε πιο επική διάσταση καθώς ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, Δρόσος Τσαβλής, πατούσε το κουμπί της σίγασης στο μικρόφωνο της κ. Αγαθαγγελίδου, δίχως όμως αυτό να σιγεί!

  Εν τέλει το πρόβλημα λύθηκε καθώς η Ρία Καλφακάκου, δημοτική σύμβουλος από την ίδια παράταξη με εκείνη της κ. Αγαθαγγελίδου, την ενημέρωσε τηλεφωνικά.

  * Πηγή φωτογραφίας: https://twitter.com/RADIOTILEORASI/status/1275733404307214336


Δείτε ακόμα