Λόγια του Βαρδάρη

  • Ο Λοβέρδος με τον "ύμνο του... ΠΑΣΟΚ" κάνει την "Πράσινη Επανάσταση"
    16/06/2021 19:32

    Ο Λοβέρδος με τον "ύμνο του... ΠΑΣΟΚ" κάνει την "Πράσινη Επανάσταση"

    Την... Πράσινη Επανάσταση, όπως την αποκαλεί προκειμένου να δημιουργήσει το "ΠΑΣΟΚ" του 21ου αιώνα κάνει ο Ανδρέας Λοβέρδος, που θα διεκδικήσει τις εκλογές για την θέση του αρχηγού του ΚΙΝΑΛ, όταν "στηθούν" κάλπες στην Χαριλάου Τρικούπη. 

    Ο κ. Λοβέρδος ο οποίος από την πρώτη στιγμή της "άτυπης" προεκλογικής του εκστρατείας επιχείρησε να "ερεθίσει" τα πασοκικά συναισθήματα των υποστηρικτών του κόμματος κάνει ευθέως λόγο για επιστροφή στο ΠΑΣΟΚ, ενώ σήμερα κυκλοφόρησε μέσα από τους προσωπικούς του λογαριασμούς ένα βίντεο με μουσική υπόκρουση την "Κάρμινα Μπουράνα", την ωδή που έγινε γνωστή στην Ελλάδα μέσα από τις προεκλογικές ομιλίες του Ανδρέα Παπανδρέου.

    Παράλληλα, ο κ. Λοβέρδος δημιούργησε και μια ιστοσελίδα, την www.green-revolution.gr μέσω της οποίας καλεί τους υποστηρικτές του να καταθέσουν τις θέσεις, προτάσεις ή και ενστάσεις τους πάνω στο περιεχόμενο της πολιτικής του διακήρυξης.

    Σημειώνεται, πως σύμφωνα με πληροφορίες της στήλης ο κ. Λοβέρδος τις επόμενες ημέρες θα βρεθεί στη Θεσσαλονίκη και θα συναντηθεί με στελέχη του ΠΑΣΟΚ- ΚΙΝΑΛ, πρώην υπουργούς και πρώην βουλευτές.