Λόγια του Βαρδάρη

 • Ο Κασσελάκης στην παρουσίαση των υποψηφίων του Ζαχαριάδη
  26/09/2023 20:53

  Ο Κασσελάκης στην παρουσίαση των υποψηφίων του Ζαχαριάδη

  Σε αίθουσα στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης της Αθήνας, η Δημοτική Κίνηση «Ανοιχτή Πόλη» και ο Κώστας Ζαχαριάδης, επικεφαλής και υποψήφιος Δήμαρχος Αθηναίων παρουσίασαν τα ψηφοδέλτια ενόψει των εκλογών του Οκτωβρίου.

  Παρών και ο Στέφανος Κασσελάκης, ο οποίος παραβρέθηκε στην πρώτη του πολιτική εκδήλωση ως νέος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και προφανώς συγκένυρωσε όλα τα βλέμματα.
  kasselakis-sLGMt.jpg  «Ακούω από πάρα πολλούς Αθηναίους ότι έχουν τεράστια παράπονα από τον Κώστα Μπακογιάννη. Και πιστεύω ότι έχουμε μια πολύ καλύτερη λύση με τον Κώστα Ζαχαριάδη. Είμαστε εδώ για να σε υποστηρίξουμε με όλη μας την καρδιά και να τρέξουμε χιλιόμετρα μέχρι το τέλος» είπε απευθυνόμενος στον υποψήφιο δήμαρχο της Αθήνας ο νέος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

  «Πρώτη μάχη που έχουμε να δώσουμε είναι η αυτοδιοικητική, πολιτική μάχη της Αθήνας. Θυμίζω ξανά ότι οι αυτοδιοικητικές εκλογές δεν είναι μια κομματική μάχη, δεν είναι κομματική καταγραφή. Είναι όμως πολιτική σύγκρουση και πρέπει να αθροίσουμε και να πολλαπλασιάσουμε δυνάμεις» τόνισε στις δηλώσεις του ο Νίκος Ζαχαριάδης και πρόσθεσε:

  «Ξεκινάμε σήμερα από το Μιχάλης Κακογιάννης και τερματίζουμε στις 15 Οκτώβρη, κάνοντας εφικτό και ρεαλιστικό αυτό που ίσως, λίγες εβδομάδες πριν φάνταζε ανέφικτο και αδύνατο».

  Παρών στην πρώτη σειρά της εκδήλωσης και ο επικεφαλής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ Σωκράτης Φάμελλος, αλλά και η εκπρόσωπος Τύπου Δώρα Αυγέρη.
  kasselakis-zachariadis-famellos-aogheri.jpg

  Παρόντες αλλά σε απόσταση, Στέφανος Τζουμάκας και Νίκος Φίλης.