Λόγια του Βαρδάρη

 • Ο γύρος του... γιορτινού τυλιχτού
  16/12/2019 21:20

  Ο γύρος του... γιορτινού τυλιχτού

  Τον γύρο του... τυλιχτού έκανε ο Σπύρος Βούγιας στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου Θεσσαλονίκης και μάλιστα μεσούσης της συνεδρίασης, προκειμένου να προσφέρει από ένα γλύκισμα για την ονομαστική εορτή του. 

  Η αλήθεια είναι βέβαια πως τόσο ο κ. Βούγιας, όσο και οι υπόλοιποι εορτάζοντες των τελευταίων ημερών, όπως οι Λευτέρηδες, πιάστηκαν στον ύπνο από τον πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου, Δρόσο Τσαβλή, ο οποίος τους ευχήθηκε από μικροφώνου, αλλά δεν παρέλειψε να σημειώσει πως κανείς δεν εδέησε να φέρει λίγα κεράσματα.

  Ο «παλιός» Σπύρος Βούγιας αντιλήφθηκε, έστω και μετά την υπόδειξη, την παράλειψη και ζήτησε από συνεργάτες του να βάλουν ένα χεράκι. Έτσι έπειτα από λίγη ώρα βρέθηκε όρθιος να κάνει τον γύρο της αίθουσας κερνώντας δημοτικούς συμβούλους, πολίτες, εργαζόμενους, δημοσιογράφους και γενικότερα όποιον περνούσε από την αίθουσα, με ένα κουτί γλυκά.

  Εκτός αυτού, ο κ. Βούγιας πρότεινε στον κ. Τσαβλή να διακόψει για λίγο τη συνεδρίαση, προκειμένου να κεράσει με την άνεσή του, κάτι το οποίο βεβαίως δεν έγινε δεκτό από την έδρα και έτσι ξεκίνησε ο... γύρος του γιορτινού τυλιχτού.


Δείτε ακόμα