Λόγια του Βαρδάρη

 • Ο Γκιουλέκας ψηφίζει... Κυρίζογλου
  25/11/2019 15:48

  Ο Γκιουλέκας ψηφίζει... Κυρίζογλου

  Υπέρ της υποψηφιότητας του δημάρχου Αμπελοκήπων- Μενεμένης Λάζαρου Κυρίζογλου στην προεδρία της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας τάσσεται ο βουλευτής της ΝΔ και πρώην υπουργός, Κώστας Γκιουλέκας.

  Ο κ. Γκιουλέκας συναντήθηκε με τον πρώην πρόεδρο της ΠΕΔΚ και συζήτησαν για τις εκλογές της ερχόμενης Πέμπτης. Σημειώνεται πως ο κ. Κυρίζογλου είναι υποψήφιος πρόεδρος της ΚΕΔΕ έχοντας απέναντί του τον επίσης προερχόμενο από τη ΝΔ, δήμαχο Τρικκαίων, Δημήτρη Παπαστεργίου.

  “Χαίρομαι γιατί, μετά από πέντε χρόνια στο τιμόνι της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Κεντρικής Μακεδονίας, ένας καταξιωμένος άνθρωπος της Αυτοδιοίκησης, με τον οποίο μας συνδέουν κοινοί αγώνες και ιδανικά, ο Δήμαρχος Αμπελοκήπων–Μενεμένης Λάζαρος Κυρίζογλου έβαλε πλώρη για την Προεδρεία της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδος.

  Εδραία πεποίθηση μου είναι ότι με την εξαιρετικά επιτυχημένη θητεία του ως Προέδρου της ΠΕΔ Κεντρικής Μακεδονίας και την πλούσια αυτοδιοικητική εμπειρία του, σε συνάρτηση με την ικανότητα το ήθος και την αξιοπρέπεια που τον χαρακτηρίζουν, θα συμβάλλει τα μέγιστα, ως ο επόμενος Πρόεδρος της ΚΕΔΕ, προκειμένου Δήμοι και Περιφέρειες να συνεργαστούν, στη νέα αυτοδιοικητική περίοδο, δημιουργικά και προς όφελος των πολιτών.

  Του εύχομαι κάθε επιτυχία στην επικείμενη εκλογική μάχη. Την αξίζει!” δήλωσε ο κ. Γκιουλέκας παίρνοντας ευθέως θέση υπέρ του Μακεδόνα πολιτικού σε αντίθεσή του με άλλους “γαλάζιους” βουλευτές που… κρύβονται.


Δείτε ακόμα