Μονόλογοι

Ο εκνευρισμός του Ζέρβα για τον ανασχηματισμό που δε βγαίνει και για τη Νοτοπούλου που τα... χώνει (βίντεο)

01/11/2022 13:44

Σβήνει, γράφει αλλά δεν του βγαίνει ο ανασχηματισμός του δημάρχου Κωνσταντίνου Ζέρβα. Πολυσυζητημένος που προαναγγέλθηκε μάλιστα εδώ και μήνες κι ακόμα στο... «περίμενε».


Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. Ο Ζέρβας εξήγγειλε τον ανασχηματισμό της διοίκησης, τον τελευταίο ανασχηματισμό εκείνον δηλαδή που θα δημιουργήσει το σχήμα διοίκησης που θα φτάσει στις κάλπες του Οκτώβρη 2023 από το καλοκαίρι. Επιστρέψαμε από τις διακοπές, αναρωτηθήκαμε πότε θα γίνει κι η απάντηση ήταν μετά τη ΔΕΘ.


Έγινε η ΔΕΘ, τέλειωσε η ΔΕΘ και ανασχηματισμός ακόμα δεν ανακοινώθηκε. Από βδομάδα σε βδομάδα.

Μαθαίνει τώρα ο «ανθηρόστομος» πως ενώ οι ανακοινώσεις θα γίνονταν μετά τη χθεσινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου, παίρνουν νέα αναβολή.

Προφανώς, το σχήμα δεν... βγαίνει, οι καραμπόλες πολλές και η μπίλια ακόμα δεν κάθεται κάπου.


Οι πηγές μου αναφέρουν ότι το νέο σχήμα διοίκησης θα ανακοινωθεί μετά την ανακοίνωση της πρώτης μερίδας των υποψηφίων δημοτικών συμβούλων με την παράταξη «ΝΑΙ στη Θεσσαλονίκη» του Κωνσταντίνου Ζέρβα. Οι ανακοινώσεις και η σχετική... φωτογραφία που «ψήνεται» θα γίνουν τις επόμενες ημέρες. Και ακολουθεί ο ανασχηματισμός. Εκτός εάν πάλι δεν βγει το σχήμα και οι σχετικές δηλώσεις γίνουν μετά τα... Χριστούγεννα που κι αυτά όπως μάθαμε θα γίνουν σε ρυθμούς... ενεργειακής κρίσης.


Ο δήμαρχος επίσης, όπως μου λένε σε σχετικές προτάσεις για αλλαγές στο σχήμα έλαβε αρνητικές απαντήσεις από νυν αντιδημάρχους. Αληθεύει;


Πάντως, χθες η Κατερίνα Νοτοπούλου με την κριτική της εκνεύρισε τον δήμαρχο κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου. Εκνευρισμός που ήταν φανερός και μεταδόθηκε και στην TV100 από όπου ο «ανθηρόστομος» παρακολουθούσε τη συνεδρίαση.


O… ανθηρόστομος