Λόγια του Βαρδάρη

  • Ο δήμος που στηρίζει τους επιχειρηματίες της περιοχής του
    31/03/2020 14:30

    Ο δήμος που στηρίζει τους επιχειρηματίες της περιοχής του

    Τη δυνατότητα να προωθήσουν τις δραστηριότητές και τις delivery υπηρεσίες που προσφέρουν  δίνει στους επαγγελματίες της περιοχής ο δήμος Πυλαίας- Χορτιάτη μέσα από την διαδικτυακή πλατφόρμα του δήμου https://actinthecity.pilea-hortiatis.gr.

    H πρωτοβουλία αφορά επαγγελματίες με μαγαζιά και εταιρίες εστίασης, φαρμακεία, σούπερ μάρκετ και δραστηριότητες που δραστηριοποιούνται στο όρια του δήμου και σήμερα στηρίζουν με τον καλύτερο τρόπο όλους εκείνους που μένουν στα σπίτια τους.

    Η διαδικασία είναι εύκολη. Με ένα απλό κλικ στην ιστοσελίδα μπορούν να δηλώσουν δωρεάν την επιχείρησή τους και τις υπηρεσίες Delivery που προσφέρουν.

    «Τριπλός ο στόχος της πρωτοβουλίας μας. Να στηρίξουμε τον τόπο μας και τους επιχειρηματίες που τους γνωρίζουμε και μας γνωρίζουν με το μικρό μας όνομα. Να φανούμε αλληλέγγυοι στις δύσκολες ημέρες που περνά η πατρίδα μας. Να θωρακίσουμε τη δημόσια υγεία, μένοντας σπίτι. Όλα αυτά με ένα απλό και δωρεάν κλικ. Αξίζει», τονίζει ο δήμαρχος Πυλαίας-Χορτιάτη Ιγνάτιος Καϊτεζίδης.

    Δικαίωμα συμμετοχής έχουν επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στα όρια του δήμου Πυλαίας-Χορτιάτη.