Λόγια του Βαρδάρη

 • Ο δήμος Αμπελοκήπων αποχαιρέτισε τον πρώην δήμαρχο Σωτήρη Γεωργιάδη
  15/04/2020 15:44

  Ο δήμος Αμπελοκήπων αποχαιρέτισε τον πρώην δήμαρχο Σωτήρη Γεωργιάδη

  Το Σωτήρη Γεωργιάδη, πρώην δήμαρχο Μενεμένης, που έφυγε χθες από τη ζωή, αποχαιρέτισε σήμερα ο δήμος Αμπελοκήπων – Μενεμένης. Η εξόδιος ακολουθία τελέστηκε, νωρίς το μεσημέρι χοροστατούντος του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Νεαπόλεως-Σταυρουπόλεως κ. Βαρνάβα τελέσθηκε στον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής Μενεμένης.

  Στον σύντομο επικήδειο λόγο του ο δήμαρχος Αμπελοκήπων-Μενεμένης και Α’ Αντιπρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδος Λάζαρος Κυρίζογλου αποχαιρέτισε το Σωτήρη Γεωργιάδη, λέγοντας «ο εκλιπών γεννήθηκε το 1931 στη Μενεμένη και ήταν γόνος προσφύγων από τη Μενεμένη της Μικράς Ασίας. Ως χαρακτήρας υπήρξε ήπιος και ευγενής. Όσοι είχαμε την τύχη να τον γνωρίσουμε και να συναναστραφούμε μαζί του είμαστε ευτυχείς αλλά ταυτόχρονα και λυπημένοι, γιατί φεύγει από κοντά μας ένας καλός άνθρωπος. Ένας φίλος. Ο Κύριος μας ας χαρίζει την εξ ύψους παρηγοριά στους οικείους του».

  Ο Σ. Γεωργιάδης διετέλεσε πρόεδρος της Κοινότητας Μενεμένης (1964-1967) και δυο φορές Δήμαρχος Μενεμένης (1982-1986 και 1986-1990). Διακρίθηκε για το έργο του, την αγάπη του προς τη Μενεμένη, τους κατοίκους της και την αυτοδιοίκηση.


Δείτε ακόμα