Λόγια του Βαρδάρη

  • Ο Δήμαρχος και οι… γυναίκες του
    08/03/2021 16:05

    Ο Δήμαρχος και οι… γυναίκες του

    Παγκόσμια Ημέρα Γυναίκας σήμερα και ο δήμαρχος Καλαμαριάς, Γιάννης Δαρδαμανέλης την τίμησε δεόντως.

    Με αφορμή υπηρεσιακά και άλλα ζητήματα του δήμου τα οποία χειρίζονται γυναίκες, μεταξύ αυτών και η γενική γραμματέας, Ελένη Φύκα, ο δήμαρχος τις κάλεσε το γραφείο του και το πρώτο πράγμα που έκανε ήταν να τις ευχηθεί Χρόνια Πολλά και να προσφέρει στην κάθε μια ξεχωριστά ένα μπουκέτο με λουλούδια!

    Οι γυναίκες στελέχη του δήμου Καλαμαριάς εκτίμησαν ιδιαίτερα την κίνηση του κ. Δαρδαμανέλη, λέγοντας του πως είναι σημαντικό που δείχνει μεγάλη ευαισθησία και ξέρει να τιμά την Ημέρα της Γυναίκας, έστω και με τον τρόπο που επιτρέπουν τα περιοριστικά μέτρα για την πανδημία.

    Μάλιστα σε ανάρτηση του στο facebook ο δήμαρχος Καλαμαριάς τονίζει:

    "Χρόνια πολλά σε όλες τις γυναίκες! Γυναίκα σημαίνει δύναμη, αντοχή, τρυφερότητα, γλύκα, αγάπη...ζωή!Χρόνια σας πολλά λοιπόν κι ας είμαστε όλοι περήφανοι που η Καλαμαριά όχι μόνο έκανε πράξη την ισότητα, αλλά εμπιστεύτηκε τη γυναίκα, μιας και στο ψηφοδέλτιό της Γενιάς Δημιουργίας είχαμε 50% γυναίκες, αλλά και ως διοίκηση έχουμε άξιες εκπροσώπους του γυναικείου φύλου σε σημαντικές θέσεις, γενική γραμματέα την Eleni Fyka , πρόεδρο δημοτικού συμβουλίου την Μαίρη Τσιραμπίδου , δυο αντιδημάρχους τις Natalia Pantelidou και Eva Ntonti και πρόεδρο της δημοτικής κοινωφελούς επιχείρησης την Βάσω Κογκαλίδου! Χρόνια σας πολλά..."

    .png