ΓΕΥΣΕΙΣ

Ο Arnaud Bignon guest Chef στο ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360

Ο βραβευμένος με δύο αστέρια Michelin Chef παρουσίασε το εξαιρετικό Webinar "Onions on Fire" σε ένα δωρεάν live event μέσα από την πλατφόρμα Microsoft Teams

 16/02/2021 10:24

Ο Arnaud Bignon guest Chef στο ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360

Στις εγκαταστάσεις της Σχολής Γαστρονομίας του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 φιλοξενήθηκε ο παγκοσμίου φήμης Chef Arnaud Bignon!

Ο βραβευμένος με δύο αστέρια Michelin Chef παρουσίασε το εξαιρετικό Webinar "Onions on Fire" σε ένα δωρεάν live event μέσα από την πλατφόρμα Microsoft Teams.

Ο Γάλλος Chef τόνισε πως στα πιάτα του χρησιμοποιεί το πολύ έξι υλικά και σύστησε στους νέους Chef υπομονή κατά την προετοιμασία. «Πρέπει να αφήνουμε χρόνο στο προϊόν να εκφραστεί» και επισήμανε σχετικά με την τέχνη της μαγειρικής: «Το συγκλονιστικό σε αυτό το επάγγελμα είναι πως μαθαίνουμε καθημερινά!»

Ο γενικός διευθυντής του εστιατορίου «Σπονδή» στην Αθήνα αναφέρθηκε στο προσωπικό στίγμα, που πρέπει να έχει ο κάθε Chef. «Όταν μαγειρεύουμε, καλό είναι να δοκιμάζουμε, γιατί έτσι απομνημονεύουμε τις γεύσεις και δημιουργούμε το προσωπικό μας μαγειρικό ημερολόγιο».

Ο Arnaud Bignon είναι ο γενικός διευθυντής του εστιατορίου «Σπονδή» στην Αθήνα. Ξεκίνησε ως επικεφαλής σεφ το 2005 στη «Σπονδή» και το 2008 το εστιατόριο κατέκτησε 2 αστέρια Michelin καταλαμβάνοντας την 69η θέση στην λίστα των 100 καλύτερων εστιατορίων του κόσμου. Γεννημένος στο Le Mans της Γαλλίας, πρωτοήρθε σε επαφή με το αντικείμενο στον κήπο του παππού του και ακολούθησε μαγειρική καριέρα στο Παρίσι. Εκπαιδεύτηκε στο βραβευμένο με αστέρι Michelin εστιατόριο Montparnasse 25 και συνεργάστηκε με τον chef Alain Ducasse. Συνεργάστηκε επίσης με τον Éric Frechon στο Épicure του Hôtel Le Bristol. Το 2012, εργάστηκε στο βραβευμένο με αστέρι Michelin «The Greenhouse» στο Λονδίνο, όπου κατατάχθηκε μεταξύ των 100 καλύτερων σεφ παγκοσμίως το 2016 και το 2017.

Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 έδωσε την ευκαιρία στους σπουδαστές Γαστρονομίας, σε επαγγελματίες του κλάδου αλλά και σε παθιασμένους ερασιτέχνες , να παρακολουθήσουν τον κορυφαίο Chef σε ένα μοναδικό δωρεάν Webinar, όπως όλα όσα διοργανώνει ο πρωτοπόρος Όμιλος Επαγγελματικής Κατάρτισης!

Όλα τα 360 Webinars είναι διαθέσιμα στο official κανάλι του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 στο YouTube.com/iekdelta360

Η Σχολής Γαστρονομίας & η Σχολή Τουρισμού του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 συνεχίζουν την απρόσκοπτη μέριμνα για την καλύτερη κατάρτιση της εκπαιδευτικής κοινότητας και μετά την καινοτόμο διοργάνωση των Virtual Career Days 2021 συνεργάζονται με τους κορυφαίους επαγγελματίες /εισηγητές σεμιναρίων για να δείξουν στους σπουδαστές τον δρόμο προς την επαγγελματική καταξίωση.

dsc07098.jpg



dsc070803.jpg



dsc070802.jpg



dsc070801.jpg


dsc07080.jpg



webinar-bignon-no-info-01.png



webinar-bignon-no-info-2-01.png



bignon15.jpg



bignon14.jpg


bignon13.jpg



bignon12.jpg



bignon11.jpg



bignon11.jpg


bignon10.jpg


bignon9.jpg



bignon8.jpg


bignon7.jpg



bignon6.jpg



bignon5.jpg



bignon4.jpg



bignon3.jpg


bignon2.jpg



bignon1.jpg



Στις εγκαταστάσεις της Σχολής Γαστρονομίας του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 φιλοξενήθηκε ο παγκοσμίου φήμης Chef Arnaud Bignon!

Ο βραβευμένος με δύο αστέρια Michelin Chef παρουσίασε το εξαιρετικό Webinar "Onions on Fire" σε ένα δωρεάν live event μέσα από την πλατφόρμα Microsoft Teams.

Ο Γάλλος Chef τόνισε πως στα πιάτα του χρησιμοποιεί το πολύ έξι υλικά και σύστησε στους νέους Chef υπομονή κατά την προετοιμασία. «Πρέπει να αφήνουμε χρόνο στο προϊόν να εκφραστεί» και επισήμανε σχετικά με την τέχνη της μαγειρικής: «Το συγκλονιστικό σε αυτό το επάγγελμα είναι πως μαθαίνουμε καθημερινά!»

Ο γενικός διευθυντής του εστιατορίου «Σπονδή» στην Αθήνα αναφέρθηκε στο προσωπικό στίγμα, που πρέπει να έχει ο κάθε Chef. «Όταν μαγειρεύουμε, καλό είναι να δοκιμάζουμε, γιατί έτσι απομνημονεύουμε τις γεύσεις και δημιουργούμε το προσωπικό μας μαγειρικό ημερολόγιο».

Ο Arnaud Bignon είναι ο γενικός διευθυντής του εστιατορίου «Σπονδή» στην Αθήνα. Ξεκίνησε ως επικεφαλής σεφ το 2005 στη «Σπονδή» και το 2008 το εστιατόριο κατέκτησε 2 αστέρια Michelin καταλαμβάνοντας την 69η θέση στην λίστα των 100 καλύτερων εστιατορίων του κόσμου. Γεννημένος στο Le Mans της Γαλλίας, πρωτοήρθε σε επαφή με το αντικείμενο στον κήπο του παππού του και ακολούθησε μαγειρική καριέρα στο Παρίσι. Εκπαιδεύτηκε στο βραβευμένο με αστέρι Michelin εστιατόριο Montparnasse 25 και συνεργάστηκε με τον chef Alain Ducasse. Συνεργάστηκε επίσης με τον Éric Frechon στο Épicure του Hôtel Le Bristol. Το 2012, εργάστηκε στο βραβευμένο με αστέρι Michelin «The Greenhouse» στο Λονδίνο, όπου κατατάχθηκε μεταξύ των 100 καλύτερων σεφ παγκοσμίως το 2016 και το 2017.

Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 έδωσε την ευκαιρία στους σπουδαστές Γαστρονομίας, σε επαγγελματίες του κλάδου αλλά και σε παθιασμένους ερασιτέχνες , να παρακολουθήσουν τον κορυφαίο Chef σε ένα μοναδικό δωρεάν Webinar, όπως όλα όσα διοργανώνει ο πρωτοπόρος Όμιλος Επαγγελματικής Κατάρτισης!

Όλα τα 360 Webinars είναι διαθέσιμα στο official κανάλι του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 στο YouTube.com/iekdelta360

Η Σχολής Γαστρονομίας & η Σχολή Τουρισμού του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 συνεχίζουν την απρόσκοπτη μέριμνα για την καλύτερη κατάρτιση της εκπαιδευτικής κοινότητας και μετά την καινοτόμο διοργάνωση των Virtual Career Days 2021 συνεργάζονται με τους κορυφαίους επαγγελματίες /εισηγητές σεμιναρίων για να δείξουν στους σπουδαστές τον δρόμο προς την επαγγελματική καταξίωση.

dsc07098.jpg



dsc070803.jpg



dsc070802.jpg



dsc070801.jpg


dsc07080.jpg



webinar-bignon-no-info-01.png



webinar-bignon-no-info-2-01.png



bignon15.jpg



bignon14.jpg


bignon13.jpg



bignon12.jpg



bignon11.jpg



bignon11.jpg


bignon10.jpg


bignon9.jpg



bignon8.jpg


bignon7.jpg



bignon6.jpg



bignon5.jpg



bignon4.jpg



bignon3.jpg


bignon2.jpg



bignon1.jpg



ΣΧΟΛΙΑ

Επιλέξτε Κατηγορία