Λόγια του Βαρδάρη

 • Ο αντιπεριφερειάρχης προανήγγειλε το "The Enforcer"
  22/09/2022 20:01

  Ο αντιπεριφερειάρχης προανήγγειλε το "The Enforcer"

  Αφού έγιναν τα γυρίσματα στη Θεσσαλονίκη, τελείωσε και η επίπονη διαδικασία του μοντάζ, η ταινία "The Enforcer" προβάλλεται από σήμερα στους κινηματογράφους (και) της Θεσσαλονίκης.

  Μάλιστα την έναρξη των προβολών γνωστοποίησε με ανάρτησή του ο αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, Αλέξανδρος Θάνος.

  «Από σήμερα στους κινηματογράφους της Θεσσαλονίκης προβάλλεται η ταινία “The enforcer” με πρωταγωνιστή τον Antonio Banderas και την όμορφη Kate bosworth.Μαζί πρωταγωνιστεί «καμουφλαρισμένη» ως Μαΐαμι και η πόλη μας αλλά και οι άνθρωποι της. Αυτή η ταινία υπήρξε η πρώτη μεγάλη κινηματογραφική παραγωγή που υποστήριξε το Film Office Central Macedonia σε συνεργασία με το ΕΚΟΜΕ και άνοιξε το δρόμο για πολλές άλλες ακόμα. Ελπίζουμε όλο αυτό το εγχείρημα να δώσει την δυνατότητα στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας να γίνει ένα ολοκληρωμένο κινηματογραφικό Hub, χρειάζεται πολύ δουλειά ακόμη αλλά τα αποτελέσματα είναι πλέον ήδη ορατά .. και από σήμερα στις σκοτεινές αίθουσες όλου του κόσμου ..Εμείς απλά σας προσκαλούμε να την απολαύσετε», έγραψε ο κ. Θάνος συνοδεύοντας την ανάρτησή του με μία φωτογραφία που τράβηξε όταν στη Θεσσαλονίκη βρισκόταν η Αμερικανίδα ηθοποιός.