ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

O άνθρωπος που ήθελε να κάνει την Καλαμαριά... Μύκονο (φωτ.)

Ο εκκεντρικός πρόεδρος της ΔΕΤΕΚ με τις εμφανίσεις τους αλλά και όσα δημόσια γράφει για τον εαυτό του και τον δήμαρχό του έχει γίνει ο ίδιος και όχι η πόλη... viral

 03/07/2022 10:00

O άνθρωπος που ήθελε να κάνει την Καλαμαριά... Μύκονο (φωτ.)

Το τελευταίο παρασκευοσαββατοκύριακο του Ιουνίου η Καλαμαριά είχε την τιμητική της καθώς στην Πλαζ της Αρετσούς διοργανώθηκαν αγώνες beach volley που συγκέντρωσαν πολλούς θεατές. 

Όχι τόσους που θα μπορούσαν να δικαιολογήσουν τα 20 χιλιάδες ευρώ που κόστισε η διοργάνωση στο ταμείο του Δήμου Καλαμαριάς. Ψίχουλα, θα πει κάποιος, που ξέρει πως η υποδοχή και φιλοξενία του Οικουμενικού Πατριάρχη προ ημέρων κόστισε στους δημότες 65 χιλιάδες ευρώ. Αλλά εκεί στην Καλαμαριά, είναι πολύ χουβαρντάδες για το «θεαθήναι», αλλά όχι για θέματα ουσίας.

andreadis1.jpg


Με αφορμή λοιπόν το τελευταίο event που απασχόλησε τον ανατολικό δήμο της πόλης, ήρθε η στιγμή να γνωρίσει το εκτός Καλαμαριάς κοινό (γιατί οι Καλαμαριώτες τον ξέρουν καλά) τη διοίκηση και ιδιαίτερα με τον Πρόεδρο της Δημοτικής Επιχείρησης (ΔΕΤΕΚ ΑΕ ΟΤΑ) που εκμεταλλεύεται την Πλαζ, η οποία δημιουργήθηκε τη δεκαετία του ’60 και λειτούργησε μέχρι το 1977. Με πρωτοβουλία του Προέδρου, του Ιωάννη Ανδρεάδη η γνωστή σε όλους τους Θεσσαλονικείς Πλαζ Αρετσούς, μετονομάστηκε, σε… Golden Bay!

andreadis7.jpg


«...ο γίγαντας που κοιμόταν 40 χρόνια , επί τέλους άρχισε να ξυπνάει...η πλαζ στην Αρετσού θα φέρει την ΜΥΚΟΝΟ στην Καλαμαριά!!!!!!το καλοκαίρι λοιπόν όλοι στην golden bay στην πλαζ Αρετσού....!!!!!...τα συναισθήματα στα άκρα.. luxury beach bar restaurant golden Beach at plaz aretsou…» ήταν το πρώτο μήνυμα του κ. Ανδρεάδη, που κέντρισε το ενδιαφέρον των πολιτών όχι μόνο για το νέο που ερχόταν, αλλά και για το πρόσωπο του ανθρώπου που πανηγύριζε... εν εξάλλω, κάτι που τουλάχιστον σ' αυτή την εποχή, των social media και της επακόλουθης κριτικής, αποτελεί πρώτη όσον αφορά τους αιρετούς που φροντίζουν να είναι πιο... μαζεμένοι.

andreadis8.jpgΗ Μύκονος, οι σαμπάνιες και οι Βαλκάνιοι που ποτέ δεν ήρθαν

Στις αντιδράσεις που προκλήθηκαν, ο πρόεδρος κ. Ιωάννης Ανδρεάδης απαντούσε με αοριστολογίες περί… εξωστρέφειας και πως έτσι θα προσέλκυε νέους και τουρίστες από τις Βαλκανικές χώρες! Δύο χρόνια μετά, όχι μόνο δεν βλέπει κανείς ουρές από Σέρβους και Βούλγαρους, αλλά η προβολή των πρόσφατων αγώνων, των συναυλιών, όλων των εκδηλώσεων, αναφέρουν ότι γίνονται στη Δημοτική (?) Πλαζ Αρετσούς.

Λίγο πριν αναλάβει τα καθήκοντά του, ο γνωστός επιχειρηματίας της Καλαμαριάς αλλά και εκκεντρική μορφή της περιοχής, δήλωνε ότι θα έκανε την Πλαζ αντίστοιχη με το «NAMMOS» και το «SCORPIOS» της Μυκόνου και θα σερβίρει 5λιτρες βότκες! 

Αλλά, κάποιοι του το... χάλασαν. Όπως ανέφερε σε σχετική του ανάρτηση στο αγαπημένο του Facebook, συνοδευόμενη από σχετική φωτογραφία του «…SCORPIOS..PRINCIPALITY of MYKONOS...ελάχιστη κατανάλωση 1.500 ευρώ το τραπέζι... ΑΕΠ καλαμαριάς 38 εκατ...ΑΕΠ SCORPIOS 42 εκατ...ένα τέτοιο ονειρευόμουν να κάνω στην Καλαμαριά.. ΔΕΝ ΜΕ ΑΦΗΣΕ ΟΜΩΣ...Η ΔΙΑΦΘΟΡΑ....!!!!...». Βέβαια, Ακαθάριστο Εθνικό Προϊόν (ΑΕΠ) δεν έχει ούτε ο Δήμος – προφανώς εννοεί τον προϋπολογισμό του - ούτε φυσικά… ο «SCORPIOS» (πιθανόν να εννοεί τζίρο…). Όσο για τη «διαφθορά» επικαλείται ότι «…εκφοβίζουν τους μάρτυρες και δεν μπορώ να την αποδείξω!!!».

Οι αναρτήσεις που έγραψαν... ιστορία

Παρότι ιδιοκτήτης ενός από τα πιο γνωστά φροντιστήρια της Καλαμαριάς και πρόεδρος της ΔΕΤΕΚ, ο κ. Ανδρεάδης είναι ιδιαίτερα εκκεντρικός στο facebook και με εμφανείς αδυναμίες στον γραπτό λόγο.

Aκολουθούν κάποιες αναρτήσεις του, με τις ανάλογες πάντοτε φωτογραφίες, όπως ακριβώς τις έκανε:

andreadis-commando.png«...για την όμορφη ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ μας ρε γαμωτω... πηγα σήμερα για εθελοντική εργασία...καθαρισμός στρατοπέδου ΚΟΔΡΑ...Η ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΣΕ ΤΡΟΧΙΑ ΜΟΝΑΚΟ...!!!!...εδω με στολή έξτρα τιας...» (όπως ακριβώς το ανέβασε…)

«Σήμερα (με στολή παραλλαγής!) εκπροσώπησα τον Δήμαρχο Καλαμαριάς στον καθιερωμένο αγιασμό, στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Καλαμαριάς......σαν φροντιστής...με τεράστια εμπειρία και γνώση έδωσα και τις κατάλληλες συμβουλές στους νεαρούς μαθητές...»


Πριν εκπροσωπήσει τον Δήμαρχο, είχε κάνει (πάντα στο FB) την εξής καταπληκτική ανάρτηση, η οποία στα λεξικά της εποχής μας είναι η αποθέωση του λαϊκισμού:

"Πολύ θα ήθελα να μάθω από τους Καλαμαριώτες φίλους μου, ποιος δήμαρχος, αντιδήμαρχος ή πρόεδρος δημοτικών επιχειρήσεων ή πρόεδρος δημοτικού συμβουλίου, αποποιήθηκε του μισθού του υπέρ των άπορων πολιτών της Καλαμαριάς!!!!!!!! ήρθε η ώρα να μάθουμε για την γενναιοδωρία του καθένα μας επιτέλους!!!από λόγια και τζάμπα μάγκες χορτάσαμε!!!!!! και δεν αναφέρομαι στην σημερινή διοίκηση!!!

(Την τελευταία πρόταση την πρόσθεσε μετά από έντονη διαμαρτυρία του Δημάρχου)

andreadis3.jpg

Από τα εγκαίνια της φετινής Ανθοκομικής Έκθεσης στην… GOLDEN BAY


Αλλά επανήλθε…

«Επειδή δυστυχώς στο Δημοτικό Συμβούλιο Καλαμαριάς υπάρχει "κόφτης" ,αναγκάζομαι να κάνω την πρόταση μου μέσω του fd ....προτείνω λοιπόν όλα τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου 41 άτομα, να βάλουμε από 1000 ευρώ έκαστος ,άρα να μαζευτούν 41000 ευρώ άμεσα, ώστε αύριο κιόλας να αγοραστούν προστατευτικές φόρμες και υγειονομικό υλικό προστασίας για όλους τους υπαλλήλους καθαριότητας και για όλους τους άπορους πολίτες της Καλαμαριάς!!!!ήρθε η ώρα και εμείς να τιμήσουμε τους πολίτες όπως και αυτοί μας ετίμησαν με την ψήφο τους!!!!!αρκετά να πλειοδοτούμε πάντα με τα πορτοφόλια των άλλων!!!!!!»

… ακούγοντας και πάλι τα μύρια όσα από τον Δήμαρχο, ο οποίος όπως είναι λογικό τον "χρεώνεται", αφού είναι επιλογή του, αλλά και φανατικός του οπαδός...

Ως πολυταξιδεμένος, κάνει και τις σχετικές αναλύσεις του:

«… Η κακοδαιμονία της χώρας οφείλετε σε ένα και μόνο πράγμα...το 97% των πολιτών είναι υπάλληλοι, χωρίς παραστάσεις από το επιχειρείν.. ..μεγαλώνουν τα παιδιά τους με σκοπό να βρουν δουλειά, ΟΧΙ να κάνουν την δική τους δουλειά!!!!Στην Τουρκία συμβαίνει το ακριβώς ανάποδο!!!!να γιατί μόνο η Κωνσταντινούπολη έχει ΑΕΠ όσο όλα τα Βαλκάνια μαζί!!!!Η σχέση είναι...1 η Ελλάδα 7 η Τουρκία.. σε όλα τα επίπεδα!!!!Είναι τυχαίο που μέσα στο fd δεν έχει ούτε ένα επιχειρηματία της προκοπής??? Χαχαχα...δεν νομίζω!!!» (29.11.2019)

«…ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΓΥΡΙΣΕΙ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΝΑ ΔΟΥΝ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ, ΑΠΛΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΤΟΥ!!!ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΤΟΥ ΓΊΝΕΤΑΙ!!!! ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΓΥΡΙΣΕ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ!!!»

andreadis2.jpg
Φιλάνθρωπος και ελεήμων…

«Διαθέτω ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΥΡΟΠΛΗΚΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ και για 2 μήνες ιδιοκτήτη κατοικία 13 δωματίων 400 τετραγωνικών 2 ορόφων με εσωτερική σκάλα στο κέντρο της Χαρίλαου...δέχομαι τηλ επίσημα μόνο από Δήμους που επλήγησαν από την πυρκαγιά...για ένα μήνα επίσης θα παράσχω και από ένα γεύμα ημερήσια...άστεγοι - μετανάστες αποκλείονται!!!!....ΕΛΛΑΔΑ ΜΟΥ ΜΗΝ ΚΛΑΙΣ !!!!!!...»

andreadis5-kouzina.jpgΦυσικά και δεν πήγε κανένας. Θα φύγει ο άλλος από την Εύβοια για 2 μήνες; Αν ερχόταν θα δημοσίευε τα ονόματα, όπως κάνει με τις γαλοπούλες και τα αρνιά που προσφέρει σε ΑμΕΑ Χριστούγεννα και Πάσχα. Οι προσφορές ξεκίνησαν αφού απέλυσε τέσσερις υπαλλήλους ΑμΕΑ, μόλις ανέλαβε τη διοίκηση της επιχείρησης!!!

....airport...of PRINCIPALITY of MYKONOS... ζήτω η ιδιωτικό ποίηση των πάντων όλων...καλά που εκδιώχθηκαν οι συνδικαλιστές....και η fraport μας έκανε Ευρώπη....από αχούρι που ήταν...έγινε αεροδρόμιο....εύχομαι να ιδιωτικοποιηθούν τα πάντα ΟΛΑ στη χώρα για να σταματήσει επιτέλους η διαφθορά!!!!...και να εκδιωχθούν όλοι οι εναπομείναντες συνδικαλιστές της...πλάκας...και της πάρτι τους!!!!

“… Δεν παίρνω επιδόματα.. βοηθάω τους αδύναμους... είμαι καλός άνθρωπος... χαρισματικός... τετραπέρατος.. έχω 1000 καλά. είμαι ότι καλύτερο υπάρχει στην Καλαμαριά.. .γι'αυτό να με ψηφίσετε στην Καλαμαριά με τη γενιά δημιουργίας.. γι'αυτό Go Go with total GIVENCHY for ever and ever !!!!” (από την προεκλογική του εκστρατεία)


και αμέσως μετά την εκλογή του…

«…Είμαι βαθειά συγκινημένος από τους πολίτες της Καλαμαριάς των 110000 κατοίκων που με τίμησαν!!!!!Χωρίς να έχω κομματικούς μηχανισμούς υποστήριξης, χωρίς την βοήθεια της ηγετικής ομάδας του συνδυασμού μου, χωρίς να έχω σόγια και κουμπαριά στην Καλαμαριά, χωρίς να έχω έστω μια υποστηρικτική ομάδα...τελείως μόνος!!!!!!!!, γύριζα τις γειτονιές....και τα cafe...!!!!συγκινήθηκα πρώτη φορά στη ζωή μου, για όλους αυτούς που με έβαλαν μέσα στην πρώτη πεντάδα!!!!!!!»

«...Ούτε ένας δεν είπε ένα μπράβο στον Κυριάκο Μητσοτάκη για το μέταλλο αποφασιστικότητας που κληρονόμησε από τον πατέρα του και πήρε έγκαιρα μια τόσο σκληρή απόφαση τεράστιου πολιτικού κόστους, της οποίας το αποτέλεσμα αρχίζει σιγά σιγά να εισπράττετε στην χώρα!!!την ίδια αποφασιστικότητα έδειξε στα σύνορα της χώρας!!!! Όταν χώρες πιο προηγμένες τεχνολογικά, οικονομικά, υγειονομικά παραπαίουν γιατί απεδείχθη ότι έχουν ηγέτες ...νάνους!!!!!Τον εμπιστεύομαι απόλυτα για το τιμόνι της χώρας για πάρα πολλές τετραετίες!!!!!Γιατί απεδείχθη ότι μόνο αυτός μπορεί λόγω της αποφασιστικότητας του να ανορθώσει την οικονομία της χώρας!!!Όσο για τα μπράβο στο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό τους αξίζουν και με το παραπάνω!!!!!!ΚΥΡΙΑΚΟ ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ !!!!...μακάρι και οι Δήμαρχοι της χώρας να είχαν το 1/10 της αποφασιστικότητας του ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ !!!!!!η τοπική αυτοδιοίκηση θα είχε εκτοξευθεί!!!!!!θα...είχε...στον αιώνα τον...άπαντα!!!!!και έχει τεράστια αξία αυτών που λέω γιατί δεν είμαι ούτε δημόσιος υπάλληλος ούτε τον έχω ανάγκη ούτε κανένα άλλον έχω ανάγκη πλην του Θεού και του εαυτού μου!!!!!!!»

andreadis4.jpg
andreadis6.jpg
andreadis-goldenbay.jpg


“...make money...not friends...because money will never betray you my friend!!!”

Αυτός είναι ο Ιωάννης Ανδρεάδης, πρόεδρος της ΔΕΤΕΚ… 

(Φωτογραφίες και κείμενα με πλάγια γράμματα, από το προσωπικό του προφίλ στο fb)
Το τελευταίο παρασκευοσαββατοκύριακο του Ιουνίου η Καλαμαριά είχε την τιμητική της καθώς στην Πλαζ της Αρετσούς διοργανώθηκαν αγώνες beach volley που συγκέντρωσαν πολλούς θεατές. 

Όχι τόσους που θα μπορούσαν να δικαιολογήσουν τα 20 χιλιάδες ευρώ που κόστισε η διοργάνωση στο ταμείο του Δήμου Καλαμαριάς. Ψίχουλα, θα πει κάποιος, που ξέρει πως η υποδοχή και φιλοξενία του Οικουμενικού Πατριάρχη προ ημέρων κόστισε στους δημότες 65 χιλιάδες ευρώ. Αλλά εκεί στην Καλαμαριά, είναι πολύ χουβαρντάδες για το «θεαθήναι», αλλά όχι για θέματα ουσίας.

andreadis1.jpg


Με αφορμή λοιπόν το τελευταίο event που απασχόλησε τον ανατολικό δήμο της πόλης, ήρθε η στιγμή να γνωρίσει το εκτός Καλαμαριάς κοινό (γιατί οι Καλαμαριώτες τον ξέρουν καλά) τη διοίκηση και ιδιαίτερα με τον Πρόεδρο της Δημοτικής Επιχείρησης (ΔΕΤΕΚ ΑΕ ΟΤΑ) που εκμεταλλεύεται την Πλαζ, η οποία δημιουργήθηκε τη δεκαετία του ’60 και λειτούργησε μέχρι το 1977. Με πρωτοβουλία του Προέδρου, του Ιωάννη Ανδρεάδη η γνωστή σε όλους τους Θεσσαλονικείς Πλαζ Αρετσούς, μετονομάστηκε, σε… Golden Bay!

andreadis7.jpg


«...ο γίγαντας που κοιμόταν 40 χρόνια , επί τέλους άρχισε να ξυπνάει...η πλαζ στην Αρετσού θα φέρει την ΜΥΚΟΝΟ στην Καλαμαριά!!!!!!το καλοκαίρι λοιπόν όλοι στην golden bay στην πλαζ Αρετσού....!!!!!...τα συναισθήματα στα άκρα.. luxury beach bar restaurant golden Beach at plaz aretsou…» ήταν το πρώτο μήνυμα του κ. Ανδρεάδη, που κέντρισε το ενδιαφέρον των πολιτών όχι μόνο για το νέο που ερχόταν, αλλά και για το πρόσωπο του ανθρώπου που πανηγύριζε... εν εξάλλω, κάτι που τουλάχιστον σ' αυτή την εποχή, των social media και της επακόλουθης κριτικής, αποτελεί πρώτη όσον αφορά τους αιρετούς που φροντίζουν να είναι πιο... μαζεμένοι.

andreadis8.jpgΗ Μύκονος, οι σαμπάνιες και οι Βαλκάνιοι που ποτέ δεν ήρθαν

Στις αντιδράσεις που προκλήθηκαν, ο πρόεδρος κ. Ιωάννης Ανδρεάδης απαντούσε με αοριστολογίες περί… εξωστρέφειας και πως έτσι θα προσέλκυε νέους και τουρίστες από τις Βαλκανικές χώρες! Δύο χρόνια μετά, όχι μόνο δεν βλέπει κανείς ουρές από Σέρβους και Βούλγαρους, αλλά η προβολή των πρόσφατων αγώνων, των συναυλιών, όλων των εκδηλώσεων, αναφέρουν ότι γίνονται στη Δημοτική (?) Πλαζ Αρετσούς.

Λίγο πριν αναλάβει τα καθήκοντά του, ο γνωστός επιχειρηματίας της Καλαμαριάς αλλά και εκκεντρική μορφή της περιοχής, δήλωνε ότι θα έκανε την Πλαζ αντίστοιχη με το «NAMMOS» και το «SCORPIOS» της Μυκόνου και θα σερβίρει 5λιτρες βότκες! 

Αλλά, κάποιοι του το... χάλασαν. Όπως ανέφερε σε σχετική του ανάρτηση στο αγαπημένο του Facebook, συνοδευόμενη από σχετική φωτογραφία του «…SCORPIOS..PRINCIPALITY of MYKONOS...ελάχιστη κατανάλωση 1.500 ευρώ το τραπέζι... ΑΕΠ καλαμαριάς 38 εκατ...ΑΕΠ SCORPIOS 42 εκατ...ένα τέτοιο ονειρευόμουν να κάνω στην Καλαμαριά.. ΔΕΝ ΜΕ ΑΦΗΣΕ ΟΜΩΣ...Η ΔΙΑΦΘΟΡΑ....!!!!...». Βέβαια, Ακαθάριστο Εθνικό Προϊόν (ΑΕΠ) δεν έχει ούτε ο Δήμος – προφανώς εννοεί τον προϋπολογισμό του - ούτε φυσικά… ο «SCORPIOS» (πιθανόν να εννοεί τζίρο…). Όσο για τη «διαφθορά» επικαλείται ότι «…εκφοβίζουν τους μάρτυρες και δεν μπορώ να την αποδείξω!!!».

Οι αναρτήσεις που έγραψαν... ιστορία

Παρότι ιδιοκτήτης ενός από τα πιο γνωστά φροντιστήρια της Καλαμαριάς και πρόεδρος της ΔΕΤΕΚ, ο κ. Ανδρεάδης είναι ιδιαίτερα εκκεντρικός στο facebook και με εμφανείς αδυναμίες στον γραπτό λόγο.

Aκολουθούν κάποιες αναρτήσεις του, με τις ανάλογες πάντοτε φωτογραφίες, όπως ακριβώς τις έκανε:

andreadis-commando.png«...για την όμορφη ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ μας ρε γαμωτω... πηγα σήμερα για εθελοντική εργασία...καθαρισμός στρατοπέδου ΚΟΔΡΑ...Η ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΣΕ ΤΡΟΧΙΑ ΜΟΝΑΚΟ...!!!!...εδω με στολή έξτρα τιας...» (όπως ακριβώς το ανέβασε…)

«Σήμερα (με στολή παραλλαγής!) εκπροσώπησα τον Δήμαρχο Καλαμαριάς στον καθιερωμένο αγιασμό, στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Καλαμαριάς......σαν φροντιστής...με τεράστια εμπειρία και γνώση έδωσα και τις κατάλληλες συμβουλές στους νεαρούς μαθητές...»


Πριν εκπροσωπήσει τον Δήμαρχο, είχε κάνει (πάντα στο FB) την εξής καταπληκτική ανάρτηση, η οποία στα λεξικά της εποχής μας είναι η αποθέωση του λαϊκισμού:

"Πολύ θα ήθελα να μάθω από τους Καλαμαριώτες φίλους μου, ποιος δήμαρχος, αντιδήμαρχος ή πρόεδρος δημοτικών επιχειρήσεων ή πρόεδρος δημοτικού συμβουλίου, αποποιήθηκε του μισθού του υπέρ των άπορων πολιτών της Καλαμαριάς!!!!!!!! ήρθε η ώρα να μάθουμε για την γενναιοδωρία του καθένα μας επιτέλους!!!από λόγια και τζάμπα μάγκες χορτάσαμε!!!!!! και δεν αναφέρομαι στην σημερινή διοίκηση!!!

(Την τελευταία πρόταση την πρόσθεσε μετά από έντονη διαμαρτυρία του Δημάρχου)

andreadis3.jpg

Από τα εγκαίνια της φετινής Ανθοκομικής Έκθεσης στην… GOLDEN BAY


Αλλά επανήλθε…

«Επειδή δυστυχώς στο Δημοτικό Συμβούλιο Καλαμαριάς υπάρχει "κόφτης" ,αναγκάζομαι να κάνω την πρόταση μου μέσω του fd ....προτείνω λοιπόν όλα τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου 41 άτομα, να βάλουμε από 1000 ευρώ έκαστος ,άρα να μαζευτούν 41000 ευρώ άμεσα, ώστε αύριο κιόλας να αγοραστούν προστατευτικές φόρμες και υγειονομικό υλικό προστασίας για όλους τους υπαλλήλους καθαριότητας και για όλους τους άπορους πολίτες της Καλαμαριάς!!!!ήρθε η ώρα και εμείς να τιμήσουμε τους πολίτες όπως και αυτοί μας ετίμησαν με την ψήφο τους!!!!!αρκετά να πλειοδοτούμε πάντα με τα πορτοφόλια των άλλων!!!!!!»

… ακούγοντας και πάλι τα μύρια όσα από τον Δήμαρχο, ο οποίος όπως είναι λογικό τον "χρεώνεται", αφού είναι επιλογή του, αλλά και φανατικός του οπαδός...

Ως πολυταξιδεμένος, κάνει και τις σχετικές αναλύσεις του:

«… Η κακοδαιμονία της χώρας οφείλετε σε ένα και μόνο πράγμα...το 97% των πολιτών είναι υπάλληλοι, χωρίς παραστάσεις από το επιχειρείν.. ..μεγαλώνουν τα παιδιά τους με σκοπό να βρουν δουλειά, ΟΧΙ να κάνουν την δική τους δουλειά!!!!Στην Τουρκία συμβαίνει το ακριβώς ανάποδο!!!!να γιατί μόνο η Κωνσταντινούπολη έχει ΑΕΠ όσο όλα τα Βαλκάνια μαζί!!!!Η σχέση είναι...1 η Ελλάδα 7 η Τουρκία.. σε όλα τα επίπεδα!!!!Είναι τυχαίο που μέσα στο fd δεν έχει ούτε ένα επιχειρηματία της προκοπής??? Χαχαχα...δεν νομίζω!!!» (29.11.2019)

«…ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΓΥΡΙΣΕΙ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΝΑ ΔΟΥΝ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ, ΑΠΛΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΤΟΥ!!!ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΤΟΥ ΓΊΝΕΤΑΙ!!!! ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΓΥΡΙΣΕ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ!!!»

andreadis2.jpg
Φιλάνθρωπος και ελεήμων…

«Διαθέτω ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΥΡΟΠΛΗΚΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ και για 2 μήνες ιδιοκτήτη κατοικία 13 δωματίων 400 τετραγωνικών 2 ορόφων με εσωτερική σκάλα στο κέντρο της Χαρίλαου...δέχομαι τηλ επίσημα μόνο από Δήμους που επλήγησαν από την πυρκαγιά...για ένα μήνα επίσης θα παράσχω και από ένα γεύμα ημερήσια...άστεγοι - μετανάστες αποκλείονται!!!!....ΕΛΛΑΔΑ ΜΟΥ ΜΗΝ ΚΛΑΙΣ !!!!!!...»

andreadis5-kouzina.jpgΦυσικά και δεν πήγε κανένας. Θα φύγει ο άλλος από την Εύβοια για 2 μήνες; Αν ερχόταν θα δημοσίευε τα ονόματα, όπως κάνει με τις γαλοπούλες και τα αρνιά που προσφέρει σε ΑμΕΑ Χριστούγεννα και Πάσχα. Οι προσφορές ξεκίνησαν αφού απέλυσε τέσσερις υπαλλήλους ΑμΕΑ, μόλις ανέλαβε τη διοίκηση της επιχείρησης!!!

....airport...of PRINCIPALITY of MYKONOS... ζήτω η ιδιωτικό ποίηση των πάντων όλων...καλά που εκδιώχθηκαν οι συνδικαλιστές....και η fraport μας έκανε Ευρώπη....από αχούρι που ήταν...έγινε αεροδρόμιο....εύχομαι να ιδιωτικοποιηθούν τα πάντα ΟΛΑ στη χώρα για να σταματήσει επιτέλους η διαφθορά!!!!...και να εκδιωχθούν όλοι οι εναπομείναντες συνδικαλιστές της...πλάκας...και της πάρτι τους!!!!

“… Δεν παίρνω επιδόματα.. βοηθάω τους αδύναμους... είμαι καλός άνθρωπος... χαρισματικός... τετραπέρατος.. έχω 1000 καλά. είμαι ότι καλύτερο υπάρχει στην Καλαμαριά.. .γι'αυτό να με ψηφίσετε στην Καλαμαριά με τη γενιά δημιουργίας.. γι'αυτό Go Go with total GIVENCHY for ever and ever !!!!” (από την προεκλογική του εκστρατεία)


και αμέσως μετά την εκλογή του…

«…Είμαι βαθειά συγκινημένος από τους πολίτες της Καλαμαριάς των 110000 κατοίκων που με τίμησαν!!!!!Χωρίς να έχω κομματικούς μηχανισμούς υποστήριξης, χωρίς την βοήθεια της ηγετικής ομάδας του συνδυασμού μου, χωρίς να έχω σόγια και κουμπαριά στην Καλαμαριά, χωρίς να έχω έστω μια υποστηρικτική ομάδα...τελείως μόνος!!!!!!!!, γύριζα τις γειτονιές....και τα cafe...!!!!συγκινήθηκα πρώτη φορά στη ζωή μου, για όλους αυτούς που με έβαλαν μέσα στην πρώτη πεντάδα!!!!!!!»

«...Ούτε ένας δεν είπε ένα μπράβο στον Κυριάκο Μητσοτάκη για το μέταλλο αποφασιστικότητας που κληρονόμησε από τον πατέρα του και πήρε έγκαιρα μια τόσο σκληρή απόφαση τεράστιου πολιτικού κόστους, της οποίας το αποτέλεσμα αρχίζει σιγά σιγά να εισπράττετε στην χώρα!!!την ίδια αποφασιστικότητα έδειξε στα σύνορα της χώρας!!!! Όταν χώρες πιο προηγμένες τεχνολογικά, οικονομικά, υγειονομικά παραπαίουν γιατί απεδείχθη ότι έχουν ηγέτες ...νάνους!!!!!Τον εμπιστεύομαι απόλυτα για το τιμόνι της χώρας για πάρα πολλές τετραετίες!!!!!Γιατί απεδείχθη ότι μόνο αυτός μπορεί λόγω της αποφασιστικότητας του να ανορθώσει την οικονομία της χώρας!!!Όσο για τα μπράβο στο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό τους αξίζουν και με το παραπάνω!!!!!!ΚΥΡΙΑΚΟ ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ !!!!...μακάρι και οι Δήμαρχοι της χώρας να είχαν το 1/10 της αποφασιστικότητας του ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ !!!!!!η τοπική αυτοδιοίκηση θα είχε εκτοξευθεί!!!!!!θα...είχε...στον αιώνα τον...άπαντα!!!!!και έχει τεράστια αξία αυτών που λέω γιατί δεν είμαι ούτε δημόσιος υπάλληλος ούτε τον έχω ανάγκη ούτε κανένα άλλον έχω ανάγκη πλην του Θεού και του εαυτού μου!!!!!!!»

andreadis4.jpg
andreadis6.jpg
andreadis-goldenbay.jpg


“...make money...not friends...because money will never betray you my friend!!!”

Αυτός είναι ο Ιωάννης Ανδρεάδης, πρόεδρος της ΔΕΤΕΚ… 

(Φωτογραφίες και κείμενα με πλάγια γράμματα, από το προσωπικό του προφίλ στο fb)
ΣΧΟΛΙΑ

Επιλέξτε Κατηγορία