Λόγια του Βαρδάρη

  • Νοτοπούλου κατά Δαγκλή: "Είναι ντροπή και κατάντια..."
    05/02/2020 15:18

    Νοτοπούλου κατά Δαγκλή: "Είναι ντροπή και κατάντια..."

    Διπλή επίθεση μέσω facebook από την βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην υφυπουργό Μακεδονίας Θράκης, Κατερίνα Νοτοπούλου. Η πρώην επικεφαλής του πρωθυπουργικού γραφείου Θεσσαλονίκης επιτίθεται αυτή τη φορά στον Κωνσταντίνο Ζέρβα αλλά και τον Εντεταλμένο Σύμβουλο Δημοτικής Αστυνομίας, Δημήτρη Δαγκλή, κατηγορώντας τον για διάδοση ψευδών.

    Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η κ. Νοτοπούλου: «Όπως προεκλογικά ο κ. Ζέρβας και η παράταξή του παραπλάνησε τους Θεσσαλονικείς έτσι και τώρα καταφεύγουν σε τερατώδη ψέματα και λασπολογία κάθε φορά που «στριμώχνονται».

    Και συνεχίζει: “Είναι ντροπή και κατάντια για τον Εντεταλμένο Δημοτικό Σύμβουλο σε θέματα Δημοτικής Αστυνομίας Δημήτρη Δαγκλή να διαδίδει ψεύδη σχετικά με την «φρουρά» μου κατά την θητεία μου στο Γραφείο Πρωθυπουργού Θεσσαλονίκης όπως φέρεται να δήλωσε σε μέσο ενημέρωσης, πληροφορία η οποία δεν διασταυρώθηκε.

    Επικοινώνησα η ίδια με τον κ. Δαγκλή και του ζήτησα να αποκαταστήσει την αλήθεια. Φυσικά δεν το έκανε.

    Να τον ενημερώσω λοιπόν ότι κατά την θητεία μου στο Πρωθυπουργικό Γραφείο, δεν υπήρχε κανένας αστυνομικός για την προσωπική μου φύλαξη ούτε χρησιμοποιούσα υπηρεσιακό όχημα.

    Στο πλαίσιο δε της θητείας μου ως Υφυπουργός Εσωτερικών του Τομέα Μακεδονίας – Θράκης, υπήρχε συνολικά συνοδευτική ομάδα ασφαλείας τεσσάρων αστυνομικών όπως ορίζει ο Νόμος.

    Το σημαντικό είναι ότι Συνδικαλιστές και Ηγεσία της ΕΛΑΣ ζητούν επιπλέον 100 αστυνομικούς στην Θεσσαλονίκη για την ασφάλεια των πολιτών και όχι για τα Χριστουγεννιάτικα δέντρα και τα στελέχη της ΝΔ” καταλήγει η κ. Νοτοπούλου.