Λόγια του Βαρδάρη

  • Νέος πρόεδρος στην "Ομόνοια"
    27/07/2021 13:40

    Νέος πρόεδρος στην "Ομόνοια"

    Ο Κώστας Καρυπίδης εκλέχτηκε πρόεδρος του Σωματείου Παραγωγών Επαγγελματιών Μικροπωλητών Λαϊκών Αγορών Θεσσαλονίκης "Ομόνοια" μετά το διοικητικό συμβούλιο. Ο νέος πρόεδρος διαδέχεται τον Λάζαρο Παυλίδη ο οποίος αποφάσισε να παραιτηθεί για προσωπικούς λόγους. Επίσης στη θέση του γενικού γραμματέα εκλέχτηκε ο Κωνσταντίνος Αζάς.

    «Δυστυχώς η διαδρομή αυτή έφτασε στο τέλος της. Μετά από περίπου είκοσι χρόνια στην προεδρία του σωματείου ομόνοια ήρθε να ώρα να παραδώσω. Πιστεύω πως όλα αυτά τα χρόνια υπηρέτησα με τον καλύτερο τρόπο. Υπήρξαν λάθη και παραλείψεις, όμως τίποτα από αυτά δεν ήταν εσκεμμένο και ούτε υπήρχε πρόθεση να αδικηθεί κάποιος. Πιστεύω όμως, ότι παραδίδω, ένα σωματείο ισχυρότερο από κάθε άποψη και σε σχέση με αυτό που παρέλαβα. Ευχή μου ο νέος πρόεδρος μαζί με το διοικητικό συμβούλιο να το κάνουν ακόμη πιο ισχυρό. Προσωπικά θα είμαι δίπλα τους για να τους βοηθήσω με όλες μου τις δυνάμεις. Στόχος μας ήταν και αυτό το καταφέραμε να φέρουμε ομόνοια στην ομόνοια. Είμαι σίγουρος πως θα διαφυλάξουν αυτή την περιουσία ο νέος πρόεδρος και το διοικητικό συμβούλιο», ανέφερε ο Λάζαρος Παυλίδης.

    Από την πλευρά του ο νέος πρόεδρος Κώστας Καρυπίδης τόνισε:

    « Νιώθω την ανάγκη να ευχαριστήσω δημόσια όλα τα μέλη του Σωματείου Ομόνοια για την αγάπη και εμπιστοσύνη που δείχνουν στο πρόσωπο μου όλα αυτά τα χρόνια.

    Ένα ξεχωριστό και μεγάλο ευχαριστώ θα ήθελα να πω στα μέλη του Δ.Σ. που με επέλεξαν για πρόεδρο. Από την πλευρά μου, τους υπόσχομαι πως θα φανώ αντάξιος των προσδοκιών τους.

    Από σήμερα κάνουμε μια νέα αρχή και ξεκινάμε όλοι μαζί, χωρίς πολλά λόγια, αλλά με πολλή δουλειά. Βασικός μου στόχος είναι να χτίσω μια νέα σχέση εμπιστοσύνης μεταξύ εμού και όλων των συναδέλφων παραγωγών και επαγγελματιών και υπόσχομαι να είμαι δίπλα τους σε όποιο πρόβλημα προκύψει.

    Νιώθω έτοιμος για να συστρατευτούμε όλοι μαζί στην κοινή προσπάθεια για το καλό του κλάδου μας. Εύχομαι καλή δύναμη σε όλους τους συναδέλφους».