Λόγια του Βαρδάρη

 • «Νέα Αρχή» στο δήμο Λαγκαδά ετοιμάζεται να κάνει ο Γιάννης Αναστασιάδης
  18/02/2019 14:05

  «Νέα Αρχή» στο δήμο Λαγκαδά ετοιμάζεται να κάνει ο Γιάννης Αναστασιάδης

  Έτοιμος να κάνει νέα αρχή στο δήμο Λαγκαδά είναι ο πρώην δήμαρχος, Γιάννης Αναστασιάδης, ο οποίος κατεβαίνει δυναμικά στο στίβο των δημοτικών εκλογών. 

  Την Κυριακή 24 Φεβρουαρίου, ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξη «Νέα Αρχή», θα παρουσιάσει και επίσημα την υποψηφιότητα του για το δήμο Λαγκαδά, στη διάρκεια εκδήλωσης που θα γίνει στην αίθουσα των Λουτρών του Λαγκαδά. 

  Ο κ. Αναστασιάδης δηλώνει σαν… έτοιμος από καιρό, καθώς όλους τους προηγούμενους μήνες άρχισε να οργώνει τα χωριά της περιοχής, προκειμένου να κάνει τις επαφές του με πολίτες και φορείς. 

  Την επαφή του πάντως με τον κόσμο του Λαγκαδά δεν την έχασε ποτέ, αφού υπηρέτησε πιστά το δήμο και από τη θέση του επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης. Στη διάρκεια της εκδήλωσης για την παρουσίασης της υποψηφιότητάς του ο κ. Αναστασιάδης θα αναφερθεί στους λόγους που τον ώθησαν να είναι εκ νέου υποψήφιος δήμαρχος Λαγκαδά, ενώ θα μιλήσει και για την ομάδα η οποία θα πλαισιώσει το ψηφοδέλτιο της «Νέας Αρχής» με την οποία στοχεύει να δώσει και να κερδίσει τη μάχη των εκλογών.


Δείτε ακόμα