Λόγια του Βαρδάρη

  • Μπουτάρης, ο "OK guy"
    15/02/2019 22:08

    Μπουτάρης, ο "OK guy"

    Μεγάλη ημέρα η σημερινή Παρασκευή και το Σαββατοκύριακο 16-17 Φεβρουαρίου για τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης, Γιάννη Μπουτάρη, καθώς το δημαρχιακό μέγαρο της πόλης φιλοξενεί τις εργασίες του Thessaloniki Regional Forum.

    Ήδη το φουαγιέ έξω από την αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου όπου διεξάγονται οι εργασίες του φόρουμ αποπνέει έναν αέρα διεθνισμού. Περιέργως όμως, κάτι διαφέρει στη σύσταση της ατμόσφαιρας και... είναι καθαρή! Κανείς δεν καπνίζει μέσα στον κλειστό χώρο και μάλιστα (θαύμα, θαύμα!) τα αυτοσχέδια σταχτοδοχεία (κάτι μεγάλες, κομμένες στη μέση, μποτίλιες νερού) "έβγαλαν φτερά". Δεν βρίσκουν πια... θαλπωρή κάτω από τα κάδρα των πρώην δημάρχων της Θεσσαλονίκης, ούτε περιμένουν να ρουφήξουν τα αποτσίγαρα των εξαρτημένων ανδρών και γυναικών του δημοτικού συμβουλίου έξω από την πόρτα της αίθουσας.

    Ακόμη και ο Γ. Μπουτάρης, που απηύθυνε την εναρκτήρια ομιλία, έκατσε να ακούσει τους υπόλοιπους ομιλητές και όταν εξήλθε της αίθουσας δεν κάπνισε στο φουαγιέ, αλλά έφυγε σε άλλο όροφο. Όλα καθώς πρέπει λοιπόν στο δημαρχείο. Έχουμε μουσαφίρηδες και δεν είναι δυνατόν να δείξουμε στους βαλκάνιους γείτονες, ότι εμείς δεν εφαρμόζουμε τον αντικαπνιστικό νόμο, διότι οι "wannabe" Ευρωπαίοι τον εφαρμόζουν απαρέγκλιτα εδώ και χρόνια. Στην "Πολάκειο" διάλεκτο λοιπόν, ο κ. Μπουτάρης είναι ένας πολύ "OK guy". 

    Άντε σύντροφοι, λίγο έμεινε ως τη Δευτέρα που έχει δημοτικό συμβούλιο. 

    Υ.Γ. Τις μποτίλιες μην ξεχάσετε που βάλατε

    dimarxio-forum-01.jpg

    dimarxio-forum-03.jpg
    dimarxio-forum-02.jpg