Λόγια του Βαρδάρη

 • Μπαράζ εκδηλώσεων από τον ΣΥΡΙΖΑ Θεσσαλονίκης
  30/09/2020 17:10

  Μπαράζ εκδηλώσεων από τον ΣΥΡΙΖΑ Θεσσαλονίκης

  Περίοδο εξωστρέφειας φαίνεται ότι διανύει αυτές τις ημέρες ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στη Θεσσαλονίκη, καθώς έχουν προγραμματιστεί ήδη τρεις εκδηλώσεις, οι δύο διαδικτυακές, που αφορούν ζητήματα της τρέχουσας πολιτικής περιόδου.

  Η πρώτη εκδήλωση διοργανώνεται από το τμήμα Οικονομικής Πολιτικής του κόμματος, με θέμα «Πανδημία – Κρίση – Πτωχευτικός Κώδικας. Οι απειλές και οι προκλήσεις για την κοινωνία και την οικονομία».

  Ομιλήτριες στη εκδήλωση θα είναι η τομεάρχης Οικονομικών, Έφη Αχτσιόγλου, και η αναπληρώτρια τομεάρχης, Κατερίνα Παπανάτσιου. Η συγκεκριμένη εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 2 Οκτωβρίου, στις 18.00, στην αίθουσα Μανόλης Αναγνωστάκης, στο Δημαρχιακό Μέγαρο Θεσσαλονίκης.

  Όπως σημειώνει ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, για λόγους τήρησης των υγειονομικών μέτρων, η φυσική παρουσία στο χώρο είναι εφικτή μόνον κατόπιν προσκλήσεως του τμήματος, ενώ η εκδήλωση θα μεταδοθεί μέσω διαδικτύου.

  Η δεύτερη εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά την Κυριακή 4 Οκτωβρίου, στις 19.00, ενόψει της απόφασης για τη δίκη της Χρυσής Αυγής, και την διοργανώνουν εκτός από το κόμμα, και η Νεολαία του ΣΥΡΙΖΑ Θεσσαλονίκης.

  Στην εκδήλωση, η οποία έχει τίτλο «Μόνη δικαίωση, οι ναζί στη φυλακή», θα μιλήσουν ο ηθοποιός, Γεράσιμος Γεννατάς, το μέλος της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ, Γεωργία Γρηγορίου-Κουτσογιάννη, ο δικηγόρος, μέλος ΔΣΑ, αντιπρόεδρος ΕλΕΔΑ, Βασίλης Παπαστεργίου, ο ομότιμος καθηγητής ΑΠΘ, πρώην υπουργός Δικαιοσύνης, Νίκος Παρασκευόπουλος, ο συνήγορος Αιγυπτίων αλιεργατών, μέλος του Jail Golden Dawn, Κώστας Σκαρμέας, ο παραγωγός του Omnia TV, Ypopto Mousi, καθώς και ο δημοσιογράφος της Εφημερίδας των Συντακτών, Δημήτρης Ψαρράς.

  Τέλος, η Οργάνωση Μελών Πανεπιστημιακών του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Θεσσαλονίκης διοργανώνει διαδικτυακή εκδήλωση τη Δευτέρα, 5 Οκτωβρίου, στις 19.30, με θέμα «Η Νεοδεξιά σήμερα: Λόγος και πρακτικές» με ομιλητές τη βουλευτή Β’ Θεσσαλονίκης ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, δημοσιογράφο, Δώρα Αυγέρη, ο διευθυντής ρ/σ 105,5 «στο κόκκινο», πρώην υπουργός, Νίκος Ξυδάκης, και η καθηγήτρια Ιστορίας και Ιστορικής Εκπαίδευσης, ΠΤΔΕ/ΑΠΘ, μέλος ΚΕΑ του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, Μαρία Ρεπούση.

  Και οι τρεις εκδηλώσεις θα μεταδοθούν από τη σελίδα ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία Θεσσαλονίκης, στο facebook.


Δείτε ακόμα