Λόγια του Βαρδάρη

 • Μια… καλλιτέχνης στη «Δύναμη Ενότητας»
  21/05/2019 15:35

  Μια… καλλιτέχνης στη «Δύναμη Ενότητας»

  Την εμπειρία της εκλογικής μάχης της απέκτησε το 2015, όταν ήταν υποψήφια βουλευτής Θεσσαλονίκης με το «Ποτάμι». Ο δρόμος όμως άνοιξε για τη Ρένα Θωμαϊδου και η στροφή έγινε προς την αυτοδιοίκηση και συγκεκριμένα το δήμο Πυλαίας – Χορτιάτη, όπου είναι υποψήφια με το συνδυασμό «Δύναμη Ενότητας» του δημάρχου, Ιγνάτιου Καϊτεζίδη. Είναι πρωτάκι στη αυτοδιοίκηση, αλλά τις αναφορές της, της είχε από τη μητέρα της, η οποία διετέλεσε αντιδήμαρχος Πανοράματος και επί θητείας Γ. Κεδίκογλου. 

  Η κ. Θωμαϊδου, που πλαισιώνει το ψηφοδέλτιο του κ. ΚαΪτεζίδη μαζί με πολλούς άλλους νέους ανθρώπους, δίνει τον αγώνα της καθημερινά και διεκδικεί μια θέση στα έδρανα του δημοτικού συμβουλίου, πλάι στον κ. Καϊτεζίδη. Θέλει να εκλεγεί για να προσφέρει στους πολίτες και στον τόπο της, το Πανόραμα, να στηρίξει τους αδύναμους και τα παιδιά, αφού είναι ήδη μητέρα, ενώ δεν θα έλεγε και όχι στο κομμάτι του πολιτισμού. Αγαπά πολύ τη φωτογραφία, ασχολείται ερασιτεχνικά, αλλά ενεργά, και δηλώνει πως θα μπορούσε να ασχοληθεί με όλα όσα αφορούν τον άνθρωπο. 

  «Με ενδιαφέρει πολύ η κοινωνική πολιτική. Στο δήμο Πυλαίας - Χορτιάτη γίνονται καλές προσπάθειες και θέλω αύριο να είμαι ενεργό μέλος σε αυτές: να δουλέψω σε προγράμματα για την πρόληψη και την ενημέρωση των πολιτών για όλα τα ζητήματα της εποχής» λέει η υποψήφια δημοτική σύμβουλος. Εξάλλου, η κοινωνική πολιτική, όπως αναφέρει, είναι ένας ευρύς τομέας και βασικός πυλώνας της πολιτικής της εκάστοτε δημοτικής αρχής, που αναμφισβήτητα χωρά όλους όσους έχουν διάθεση να βοηθήσουν τους συνανθρώπους τους. Πόσο μάλλον σε ένα δήμο, μεγάλο, που βρίσκεται σε φάση ανάπτυξης και έχει όλες τις προϋποθέσεις να γίνει ακόμη καλύτερος  και πρότυπο στη ανατολική Θεσσαλονίκη.


Δείτε ακόμα