Λόγια του Βαρδάρη

  • Mια εκδήλωση στο Κιλκίς με πολλά παραλειπόμενα
    30/04/2022 12:59

    Mια εκδήλωση στο Κιλκίς με πολλά παραλειπόμενα

    Kόσμος και κοσμάκης στη χτεσινή εκδήλωση της ΔΕΕΠ της ΝΔ Κιλκίς για τις γεωπολιτικές εξελίξεις και τη θέση της Ελλάδας στη νέα πραγματικότητα, με ομιλητές τον πολύπειρο πρώην Επίτροπο της Ελλάδας στην ΕΕ Δημήτρη Αβραμόπουλο, τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης Γιώργο Γεωργαντά, τον γραμματέα Διεθνών Σχέσεων και ΕΕ της ΝΔ Τάσο Χατζηβασιλείου και τον ναύαρχο Δημήτρη Τσαϊλά.

    Κρατείστε ότι η αίθουσα του συνεδριακού κέντρου του δήμου Κιλκίς γέμισε και με το παραπάνω, αλλά και τις ατάκες του Αβραμόπουλου που όπως ήταν αναμενόμενο έκλεψε την παράσταση. Ατάκες που αφορούσαν τόσο στις σημαντικές θέσεις που παρουσίασε σε ό,τι έχει να κάνει με την κρίση στην Ουκρανία, όσο και με τα ανοίγματα που έκανε προς το Κιλκίς, τις Σέρρες και τον Τάσο Χατζηβασιλείου. Για το Κιλκίς είπε ότι είναι τυχερό που βρίσκεται δίπλα στο νομό Σερρών που είναι η πατρίδα του εθνάρχη Κωνσταντίνου Καραμανλή και για τον Χατζηβασιλείου ότι είναι ένας από τους πιο υποσχόμενους νέους πολιτικούς.

    Α, ναι. Στην εκδήλωση ήταν παρών και ο βουλευτής της ΝΔ στη Β’ Θεσσαλονίκης Θόδωρος Καράογλου που διατηρεί εδώ και χρόνια με τον κ. Αβραμόπουλο παλιές και στέρεες σχέσεις, ενώ μετά την εκδήλωση -όπως έλεγε άνθρωπος που βρέθηκε εκεί- επακολούθησε το απόλυτο πάρτι των selfies…

    kilkis-nd2.jpg