Λόγια του Βαρδάρη

 • Μεγάλη μπουκιά φάε...
  01/08/2020 21:21

  Μεγάλη μπουκιά φάε...

  «Μεγάλη μπουκιά φάε, μεγάλη κουβέντα μην πεις» λέει ο θυμόσοφος λαός και η φράση αυτή πρέπει να ταιριάζει «γάντι» στον προϊστάμενο του γραφείου του Κωνσταντίνου Ζέρβα στο δημαρχείο Θεσσαλονίκης ο οποίος λίγους μήνες σχολίαζε δημόσια πως η Θεσσαλονίκη δεν έχει πολλά κρούσματα κορονοϊού εξαιτίας του... δημάρχου μας. 

  Έγραφε τότε πως «Θέλω να απευθυνθώ σε όλους τους φίλους Θεσσαλονικείς λέγοντας σας μια μεγάλη αλήθεια για την αντιμετώπιση της πανδημίας στην πόλη. Να αισθάνεστε τυχεροί που αυτή την ασύλληπτη δυσκολία τη διαχειρίζεται σε αυτοδιοικητικό επίπεδο ένας Δήμαρχος σαν τον Κωνσταντίνο Ζέρβα.Επιτρέψτε μου να ξέρω κάτι παραπάνω. Θα πάνε όλα κατ’ ευχήν. Σε δυο μήνες θα είμαστε όπως παλιά. Διαβεβαιώνω όλα τα φετόνια να μην ανησυχούν. Τα νέα τους τατουάζ θα τα εμφανίσουν και φέτος στην παραλία» σχολίαζε. Αυτά είδαν και άκουσαν τα φετόνια και έσπευσαν στα beach bars και συνωστίζονται και ο κορονοϊος κάνει... πάρτι. Σημειώνεται πως σήμερα στη Θεσσαλονίκη καταγράφηκαν 37 κρούσματα κορονοϊού. 

  vlaxopanagiotis.jpg


  Την ίδια ώρα, και η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας στο σύνολο της τις τελευταίες εβδομάδες παρουσιάζει αυξητική τάση, κάτι που σημαίνει πως δεν είναι και τόσο COVID- Free Περιφέρεια, όπως την εμφάνιζε τον Απρίλιο ο Απόστολος Τζιτζικώστας όταν μιλούσε για τις φετινές τουριστικές καμπάνιες.Τώρα βέβαια ευθύνονται οι πολίτες που δεν τηρούν τα μέτρα και τα κρούσματα αυξάνονται. Τότε η επιτυχία οφειλόταν στις πολιτικές που ακολουθήθηκαν και όχι στην υπακοή των Ελλήνων.


Δείτε ακόμα