Λόγια του Βαρδάρη

  • Με μπλουζάκι για τα Τέμπη στη Βουλή η Μαρία Απατζίδη
    21/03/2023 15:47

    Με μπλουζάκι για τα Τέμπη στη Βουλή η Μαρία Απατζίδη


    Με μπλουζάκι για την τραγωδία στα Τέμπη εμφανίστηκε στη Βουλή, η βουλευτής του ΜέΡΑ25, Μαρία Απατζίδη.

    Η μπλούζα της έγραφε χαρακτηριστικά «57 νεκροί 156 υποκριτές».

    Η ίδια χαρακτήρισε «απολύτως απαράδεκτα» τα όσα δήλωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης περί «θυσίας» των θυμάτων στο δυστύχημα στα Τέμπη.

    Όπως είπε η Μαρία Απατζίδη στην αρχή της ομιλίας της, τα όσα ανέφερε ο πρωθυπουργός «δείχνουν τον τρόπο που σκέφτεται και λειτουργεί η κυβέρνηση».

    photo-2023-03-21-14-02-23-450x600.jpg


    Ο προεδρεύων της Βουλής Νικήτας Κακλαμάνης, αναφέρθηκε στο ρούχο της με τον Κλέων Γρηγοριάδη να αναφέρει σε κοινοβουλευτικούς συντάκτες, πως η βουλευτής του ΜέΡΑ25 ήταν ευπρεπώς ντυμένη.

    Τι είπε ο Νικήτας Κακλαμάνης

    Ο αντιπρόεδρος της Βουλής Νικήτας Κακλαμάνης έλαβε τον λόγο αμέσως μετά την ομιλία της κυρίας Απατζίδη και σχολίασε: «Η συνάδελφος εμφανίστηκε στο Βήμα της Ολομέλειας με μπλούζα που γράφει 57 νεκροί, 156 υποκριτές. Εγώ σεβόμενος τον Κανονισμό της Βουλής που δεν επιτρέπει στους προεδρεύοντες να σχολιάζουν ομιλίες βουλευτών, δεν θα το σχολιάσω. Δεσμεύομαι όμως ότι με την πρώτη ευκαιρία η συνάδελφος θα πάρει δημοσίως μια πολύ σκληρή απάντηση από εμένα».

    Σημειώνεται ότι δεν είναι η πρώτη φορά η βουλευτής του ΜέΡΑ25 εμφανίζεται με μπλούζα που φέρει μήνυμα στη Βουλή.

    Τον περασμένο Νοέμβριο, πάλι η Μαρία Απατζίδη εμφανίστηκε με μπλούζα «όπου δε πίπτει ανάπτυξη, πίπτει ΞΥΛΟ, ΝΔ»  σε μια συμβολική κίνηση - καταγγελία της αστυνομική βίας που υπέστη και η ίδια πριν από λίγες ημέρες, όταν έπεσε άγριο ξύλο σε πορεία διαμαρτυρίας στο κέντρο της Αθήνας για τον θάνατο του 18χρονου και τον βαρύ τραυματισμό του 16χρονου στο Πέραμα, από το οποίο δεν ξέφυγαν ούτε οι βουλευτές του ΜέΡΑ25, Κρίτων Αρσένης και Μαρία Απατζίδη.

    e1082da1e8fd4841c37a463e45300918-xl.jpg