Λόγια του Βαρδάρη

  • Με δώρα για τους στρατιώτες επισκέπτεται... ξανά τη Θράκη ο Καράογλου
    01/06/2020 14:16

    Με δώρα για τους στρατιώτες επισκέπτεται... ξανά τη Θράκη ο Καράογλου

    Μια ημέρα κενό άφησε ο Θόδωρος Καράογλου, αυτή την εβδομάδα που προγραμματίζει καθημερινά περιβαλλοντολογικές δράσεις, εν όψει της Παγκόσμιας Ημέρας Περιβάλλοντος. Η ημέρα αυτή είναι η Τετάρτη, καθώς θα επισκεφτεί για ακόμα μια φορά τη Θράκη και συγκεκριμένα στο Διδυμότειχο. 

    Ο υφυπουργός μέσα σε 11 μήνες επισκέφτηκε τουλάχιστον 6 φορές τη Θράκη. Ίσως είναι ένα ρεκόρ επισκέψεων, καθώς ποτέ ξανά ένας υφυπουργός Μακεδονίας Θράκης δεν έχει επισκεφτεί τόσες πολλές φορές την περιοχή μέσα σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα. Φυσικά, η κρίση στα ελληνοτουρκικά σύνορα ήταν καθοριστικός παράγοντας για την παρουσία κυβερνητικών εκπροσώπων στη Θράκη, ενώ μόλις την προηγούμενη εβδομάδα περιοδεία στην περιοχή έκανε περιοδεία η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου, την οποία συνόδευε και ο Θόδωρος Καράογλου.

    Αυτή την φορά όμως, ο ΥΜΑΘ θα επισκεφτεί την Μεραρχία Πεζικού του Διδυμότειχου με... γεμάτα χέρια. Συγκεκριμένα, ο υφυπουργός θα παραδώσει ατμοκαθαριστές και τηλεφακούς στους στρατιώτες. Πρόκειται για μια δωρεά που γίνεται με χορηγία από το Rotary Club.