Λόγια του Βαρδάρη

  • Μαζική κινητοποίηση για την ομιλία Τσίπρα στη Θεσσαλονίκη τη Δευτέρα
    04/02/2023 08:00

    Μαζική κινητοποίηση για την ομιλία Τσίπρα στη Θεσσαλονίκη τη Δευτέρα

    Tην αισιοδοξία και τη σιγουριά τους για μια μαζική πολιτική συγκέντρωση εκφράζουν τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Θεσσαλονίκης αναφορικά με την ομιλία του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αλέξη Τσίπρα το απόγευμα της Δευτέρας στις 18:30 στο Ιβανώφειο, με κεντρικό σύνθημα «Δικαιοσύνη παντού».

    Όπως χαρακτηριστικά αναφέρουν πηγές του τοπικού κόμματος, οι προοδευτικοί πολίτες της Θεσσαλονίκης αναμένεται να δώσουν μαζικά το παρών για να ακούσουν από κοντά τις θέσεις και της προτάσεις του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, λίγο πριν την έναρξη της επίσημης προεκλογικής περιόδου.

    «Το τεράστιο κύμα ακρίβειας στην ενέργεια και τα βασικά αγαθά επιβίωσης, τα σκάνδαλα των υποκλοπών και των απευθείας αναθέσεων, και συνολικά η κρίση Δημοκρατίας στη χώρα διαμορφώνουν συνθήκες ανατροπής και πολιτικής αλλαγής», σημειώνουν, τονίζοντας παράλληλα ότι ο τοπικός κομματικός μηχανισμός είναι έτοιμος για την εκλογική μάχη.

    Όλες αυτές τις μέρες εκατοντάδες μέλη και στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στη Θεσσαλονίκη πραγματοποιούν μαζικές εξορμήσεις σε κάθε γειτονιά της πόλης, ενημερώνοντας τους πολίτες για τις πολιτικές θέσεις του κόμματος αλλά και για την ομιλία του Αλέξη Τσίπρα τη Δευτέρα.