ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Masterclass ζαχαροπλαστικής με τον Γιώργο Αυγέρο στο ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ Θεσσαλονίκης

Ο αναγνωρισμένος δημιουργός θα μυήσει τους ενδιαφερόμενους στον κόσμο των restaurant desserts την Τετάρτη 29 Ιανουαρίου

 24/01/2020 16:53

 Masterclass ζαχαροπλαστικής με τον Γιώργο Αυγέρο στο ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ Θεσσαλονίκης

Ένα μοναδικό Pastry Masterclass θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν δωρεάν όσοι επισκεφθούν την Τετάρτη 29 Ιανουαρίου τις εγκαταστάσεις του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 Θεσσαλονίκης (Eρμού 45).

Ο αναγνωρισμένος Chef Ζαχαροπλαστικής Γιώργος Αυγέρος θα μας μυήσει στον κόσμο των Restaurant Desserts μέσα από το ομότιτλο σεμινάριο, σε δύο κύκλους: Την Τετάρτη 29/1, από τις 12.00 έως τις 16.00 και από τις 17.00 έως τις 21.00.

Ο μέχρι πρότινος AMBASSADOR της σοκολάτας BELCOLADE και καταξιωμένος στον χώρο της ζαχαροπλαστικής Γιώργος Αυγέρος, έχει διατελέσει Pastry Chef στα περισσότερα ξενοδοχεία της Θεσσαλονίκης, ενώ σήμερα τον βρίσκουμε ως Executive Pastry Chef στο Sani Club.

Ο κορυφαίος Pastry Chef θα μας δείξει όλες τις σύγχρονες τεχνικές και τους μοντέρνους τρόπους παρουσίασης για ένα μοναδικό dessert!

Δηλώστε συμμετοχή εδώ!

Ένα μοναδικό Pastry Masterclass θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν δωρεάν όσοι επισκεφθούν την Τετάρτη 29 Ιανουαρίου τις εγκαταστάσεις του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 Θεσσαλονίκης (Eρμού 45).

Ο αναγνωρισμένος Chef Ζαχαροπλαστικής Γιώργος Αυγέρος θα μας μυήσει στον κόσμο των Restaurant Desserts μέσα από το ομότιτλο σεμινάριο, σε δύο κύκλους: Την Τετάρτη 29/1, από τις 12.00 έως τις 16.00 και από τις 17.00 έως τις 21.00.

Ο μέχρι πρότινος AMBASSADOR της σοκολάτας BELCOLADE και καταξιωμένος στον χώρο της ζαχαροπλαστικής Γιώργος Αυγέρος, έχει διατελέσει Pastry Chef στα περισσότερα ξενοδοχεία της Θεσσαλονίκης, ενώ σήμερα τον βρίσκουμε ως Executive Pastry Chef στο Sani Club.

Ο κορυφαίος Pastry Chef θα μας δείξει όλες τις σύγχρονες τεχνικές και τους μοντέρνους τρόπους παρουσίασης για ένα μοναδικό dessert!

Δηλώστε συμμετοχή εδώ!

ΣΧΟΛΙΑ

Επιλέξτε Κατηγορία