Λόγια του Βαρδάρη

  • Μασάζ στην άμμο χωρίς μάσκα και χωρίς γάντια!
    19/08/2020 17:59

    Μασάζ στην άμμο χωρίς μάσκα και χωρίς γάντια!

    Σε οργανωμένες πλαζ της Κασσάνδρας της Σιθωνίας - πρώτο και δεύτερο πόδι αντίστοιχα - «οργώνουν» πλανόδιοι μασέρ προσφέροντας με λίγα ευρώ, απίστευτες στιγμές… χαλάρωσης!

    "Δεν είναι δυνατόν να συμβαίνει αυτό με τέτοια διασπορά..." μας είπε αναγνώστρια της στήλης που μας έστειλε τις σχετικές φωτογραφίες προσθέτοντας "και να μιλήσεις κακιά θα γίνεις, έτσι ψεκαζόμαστε συνεχώς και ο θεός βοηθός..."

    Τις εικόνες κατέγραψε ο φακός λίγο πριν την εφαρμογή των νέων αυστηρών μέτρων απόστασης και χρήσης προστατευτικών μέσων για Χαλκιδική (και Μύκονο) και δείχνουν ξεκάθαρα μια άλλη… χαλαρότητα που μπορεί να οδηγήσει σε ΜΕΘ (Μονάδα Εντατικής Θεραπείας) ή ΜΑΦ (Μονάδα Εντατικής Φροντίδας).

    Αρκετοί τουρίστες, κυρίως από Θεσσαλονίκη και βαλκανικές χώρες, σε πρώτο και δεύτερο πόδι, θέλουν να ξεπιαστούν με τη συνδρομή "φυσιοθεραπευτού ξαπλώστρας" ενώ οι διπλανοί τους εύχονται και ελπίζουν να μην… «πιαστούν» ή να μην «πιαστούμε» στις επόμενες ημερήσιες εκθέσεις κρουσμάτων του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας!

    Να σημειωθεί ότι ο συγκεκριμένος μασέρ της φωτογραφίας στην Ακτή Καλογριάς δεν φορούσε ούτε μάσκα, ούτε γάντια την ώρα του μασάζ, αλλά ούτε πριν και μετά, όπως ακριβώς και η πελάτισσα του...

    Δείτε τις σχετικές φωτογραφίες:

    massage-masaz-xalkidiki-koronoios3.jpg
    massage-masaz-xalkidiki-koronoios2.jpg
    massage-masaz-xalkidiki-koronoios.jpg