Λόγια του Βαρδάρη

  • Μαλλιά κουβάρια για τον ΟΑΣΘ στο FB
    15/12/2019 16:58

    Μαλλιά κουβάρια για τον ΟΑΣΘ στο FB

    Διαδικτυακές... μπηχτές ανταλλάσσουν ο πρώην πρόεδρος του ΟΑΣΘ, Στέλιος Παπάς, με τον νυν αντιδήμαρχο Θεσσαλονίκης και άλλοτε δημοτικό σύμβουλο με την παράταξη του ΣΥΡΙΖΑ, Γιώργο Αβαρλή.

    Αιτία ο λόγος απουσίας του τελευταίου από την ειδική συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Θεσσαλονίκης για την κατάσταση στον ΟΑΣΘ την περασμένη Τετάρτη, καθώς επίσης και η μη μετάδοση μέρους των ομιλιών του κου Παππά και της επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης, Κατερίνας Νοτοπούλου, από τη δημοτική τηλεόραση.

    Ο κ. Αβαρλής υποστήριξε ότι έφυγε από τη συνεδρίαση πριν από τα επεισόδια για οικογενειακούς λόγους και ενημερώθηκε για αυτά το επόμενο πρωί. Για τη μη μετάδοση των ομιλιών, υπενθύμισε πως αποτελεί πάγια πρακτική η διακοπή της μετάδοσης όταν υπάρχει ένταση, όπως συνέβη κατά τη διάρκεια των ομιλιών των κ.κ. Νοτοπούλου και Παπά.

    Αυτά διάβασε ο Στ. Παπάς και έγινε έξαλλος. Κατήγγειλε ότι δέχθηκε απειλές ακόμη και για το παιδί του και απευθυνόμενος στον Γ. Αβαρλή του έγραψε: «Το προεδρείο τα άκουγε όλα πεντακάθαρα. Φαίνεται όμως πως θα έχει την ίδια άποψη με εσένα περί "συνήθους πρακτικής" . Αλήθεια η συνήθης πρακτική για την σημερινή πλειοψηφία είναι η συγκάλυψη της ενοχής των φίλων μας;;;».

    Σαν να μην έφτανε αυτό, ο πρώην πρόεδρος του ΟΑΣΘ άφησε σαφείς αιχμές για τον τρόπο λειτουργίας του κου Αβαρλή, σημειώνοντας δηκτικά: «άξιος ο μισθός σου. Όμως δεν είσαι άξιος να φέρεις τον τιμητικό τίτλο του υποψηφίου της ιστορικής δημοκρατικής μας παράταξης στο Οικονομικό Επιμελητήριο».

    Και κάπου εκεί η Κ. Νοτοπούλου μπήκε «σφήνα» και «μοιράστηκε» την ανάρτηση του κου Παπά στο δικό της... προφίλ.


    Όλα ξεκίνησαν και εξελίχθηκαν κάπως έτσι...

    Η αντίδραση του Στ. Παππά:

    Η «σφήνα» της Κ. Νοτοπούλου: