Λόγια του Βαρδάρη

  • Λαμπερά εγκαίνια με πολλές και σημαντικές παρουσίες- Ποιοι ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Στ. Αγγελούδη
    23/12/2021 15:30

    Λαμπερά εγκαίνια με πολλές και σημαντικές παρουσίες- Ποιοι ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Στ. Αγγελούδη

    Πολλά και μεγάλα ονόματα από τον χώρο της πολιτικής, του αθλητισμού και της Τοπικής Αυτοδιοίκησης πέρασαν το κατώφλι του Ολυμπιακού Μουσείου Θεσσαλονίκης το απόγευμα της περασμένης Δευτέρας για τα εγκαίνια της νέας Μόνιμης Έκθεσης “Ολυμπιακοί Αγώνες”.

    Στο κάλεσμα του προέδρου του Μουσείου και Α' Αντιπροέδρου της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής Στέλιου Αγγελούδη ανταποκρίθηκαν η υπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού Λίνα Μενδώνη, ο υφυπουργός Λευτέρης Αυγενάκης, ο Πρόεδρος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής και Μέλος της Δ.Ο.Ε. Σπύρος Καπράλος, ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας, η αντιπεριφερειάρχης Βούλα Πατουλίδου, ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνος Ζέρβας, ο πρόεδρος της Διεθνούς Ολυμπιακής Ακαδημίας, Ισίδωρος Κούβελος, πλήθος εκπροσώπων του Αθλητισμού, ολυμπιονίκες κ.α. 

    Το “παρών” στην εκδήλωση έδωσαν επίσης διακεκριμένες προσωπικότητες από τον χώρο του αθλητισμού, του πολιτισμού, του επιχειρηματικού κόσμου και των θεσμών της πόλης, ο κ. Νίκος Κολοβός, καλλιτεχνικός διευθυντής του Κρατικού Θεάτρου Βορείου Ελλάδος, η κ. Κωνσταντία Παπαποστόλου, Διοικητική-Οικονομική Διευθύντρια του Κρατικού Θεάτρου Βορείου Ελλάδος, ο κ. Τριαντάφυλλος Πέτρογλου, πρόεδρος των Εθνικών Αθλητικών Κέντρων Θεσσαλονίκης καθώς και οι εκπρόσωποι της πολιτικής ηγεσίας και της τοπικής αυτοδιοίκησης, η κα. Άννα Ευθυμίου, εκπρόσωπος του Προέδρου της Βουλής των Ελλήνων, ο κ. Σταύρος Καλαφάτης, Υφυπουργός Εσωτερικών, Αρμόδιος για θέματα Μακεδονίας-Θράκης, ο κ. Κωνσταντίνος Γκιουλέκας, βουλευτής ‘Α Θεσ/νίκης, ο κ. Δημήτρης Κούβελας, βουλευτής ‘Α Θεσ/νίκης, ο κ. Γεώργιος Ορφανός πρώην Υφυπουργός Αθλητισμού, o κ. Maistremco, πρόξενος της Ρωσίας, η κα Sandrine Mouchet Γενική Πρόξενος της Γαλλίας, ο κ. Αναγνωστόπουλος Σταύρος, Δήμαρχος Χαλκηδόνας, ο κ. Ανεστίδης Ανέστης, Αντιδήμαρχος Χαλκηδόνας, μέλη της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής, πρόεδροι και εκπρόσωποι Αθλητικών Ομοσπονδιών στηρίζοντας σταθερά το έργο διάδοσης των Ολυμπιακών αξιών και των αρχών του “Ευ Αγωνίζεσθαι”.