Λόγια του Βαρδάρη

  • Κλείνει τον κύκλο του στην αυτοδιοίκηση
    04/07/2022 14:09

    Κλείνει τον κύκλο του στην αυτοδιοίκηση

    Τίτλους τέλους στην αυτοδιοικητική του πορεία, την οποία ξεκίνησε το 2014 στο δήμο Κατερίνης βάζει ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης στην περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας και βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στην Α΄ Θεσσαλονίκης Χρήστος Γιαννούλης. Η απόφαση του να μην είναι εκ νέου υποψήφιος στην περιφέρεια, αλλά ούτε σε κάποιον δήμο της Θεσσαλονίκης ή της περιφέρειας είναι ειλημμένη, ενώ την έχει γνωστοποιήσει ήδη και στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία Αλέξη Τσίπρα.

    Ο κ. Γιαννούλης, ο οποίος στις περιφερειακές εκλογές του 2020 είχε λάβει ποσοστό 11,48%, φρόντισε να ξεκαθαρίσει εγκαίρως τις αποφάσεις του στο κόμμα, προκειμένου να ανοίξει ο δρόμος για κάποιο άλλο στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ που θα επιλέξει ο ΣΥΡΙΖΑ να διεκδικήσει την περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας στις εκλογές του 2023.

    Μιλώντας στη στήλη ο επικεφαλής της παράταξης «Κοιτάμε Μπροστά ανέφερε ότι η απόφαση του να κλείσει τον κύκλο στην τοπική αυτοδιοίκηση είναι συνειδητή και ξεκάθαρη και πως στο εξής στοχεύει να εστιάσει στο κοινοβουλευτικό του έργο, αλλά και στην προεκλογική μάχη, ενόψει των εθνικών εκλογών.