Λόγια του Βαρδάρη

  • Κατάφεραν να εξοργίσουν τον Δ. Τσαβλή
    09/09/2020 23:45

    Κατάφεραν να εξοργίσουν τον Δ. Τσαβλή

    Να εξοργίσουν τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Θεσσαλονίκης, Δρόσο Τσαβλή, κατάφεραν ορισμένοι δημοτικοί σύμβουλοι με τις τοποθετήσεις τους στη σημερινή τηλεδιάσκεψη του Δ.Σ. και ειδικότερα την ώρα που τέθηκε επί τάπητος το θέμα της μετάδοσης των τηλεδιασκέψεων από τη δημοτική τηλεόραση.

    Ορισμένοι άφησαν υπαινιγμούς ακόμη και για τον ίδιο τον Δ. Τσαβλή ότι επιχειρεί να αποκλείσει τους πολίτες από το να αποκτήσουν πρόσβαση, έστω και τηλεοπτική, στη συζήτηση του ανωτάτου οργάνου του δήμου, την ώρα βέβαια που ο ίδιος ο κ. Τσαβλής έφερε το θέμα προς συζήτηση, ενώ διεξήγαγε και έρευνα για το κατά πόσον είναι τεχνικά δυνατή η μετάδοση της τηλεδιάσκεψης.

    Όπως είπε ο πρόεδρος του Δ.Σ. εγείρονται ζητήματα προσωπικών δεδομένων, με βάση  την άποψη του νομικού συμβούλου του δήμου.

    Αφού άκουσε τα «εξ' αμάξης», ο κ. Τσαβλής απείλησε ακόμη και να κινηθεί νομικά για τις κατηγορίες που εκτοξεύτηκαν εναντίον του, με ορισμένους από τους δημοτικούς συμβούλους να ανακαλούν, ζητώντας πάντως την εξεύρεση μίας λύσης για την τηλεοπτική μετάδοση των τηλεδιασκέψεων και αναγνωρίζοντας πως ορθά οι συνεδριάσεις δεν πραγματοποιούνται δια ζώσης, εξαιτίας της πανδημίας και κατόπιν απόφασης του κ. Τσαβλή, ο οποίος τυγχάνει να είναι και... γιατρός.