Λόγια του Βαρδάρη

  • Κατ’ ιδίαν συζήτηση Ζέρβα - Πικραμμένου για... ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό
    11/02/2020 15:40

    Κατ’ ιδίαν συζήτηση Ζέρβα - Πικραμμένου για... ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό

    Tην κατ΄ ιδίαν συνάντησή τους κανόνισαν ο Παναγιώτης Πικραμμένος και ο Κωνσταντίνος Ζέρβας, μετά την ολοκλήρωση της αυτοψίας στον χώρο που θα ανεγερθεί το Μουσείο Ολοκαυτώματος.

    Συγκεκριμένα, ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης ρώτησε τον αντιπρόεδρο της ελληνικής κυβέρνησης για την ώρα συνάντησή τους και τότε κάποιος από τους παρευρισκόμενους, νόμιζε ότι μιλούν για την ώρα της σύσκεψης του ΥΜΑΘ και αναρωτήθηκε αν άλλαξε κάτι. «Όχι, θα βρεθούμε για λίγο, έχουμε να τα πούμε, γιατί εγώ είμαι ΠΑΟΚ και ο κ. Πικραμμένος είναι Ολυμπιακός» είπε χιουμοριστικά ο Κωνσταντίνος Ζέρβας. «Αν είναι για τον Ολυμπιακό, θα έρθω και εγώ» φώναξε χαμογελώντας ο διευθύνων σύμβουλος της ΓΑΙΑΟΣΕ, Περικλής Νικολάου, με τον Γιάννη Μπουτάρη να αναρωτιέται «και εσύ Ολυμπιακός είσαι;».

    Όπως μαθαίνουμε η συζήτηση ανάμεσα στον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης και τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης θα εξελιχθεί εν κινήσει... Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ίδιος ο Κωνσταντίνος Ζέρβας θα μεταφέρει τον Παναγιώτη Πικραμμένο στο ΥΜΑΘ για την σύσκεψη σχετικά με το Μουσείο Ολοκαυτώματος, ώστε να έχουν λίγο χρόνο για να τα πουν οι δυο τους.