Λόγια του Βαρδάρη

 • Καρφιά Ταχιάου - Αντώναρου στα social media
  06/02/2019 12:34

  Καρφιά Ταχιάου - Αντώναρου στα social media

  Διαδικτυακός καυγάς προέκυψε στα social media μεταξύ του πρώην κυβερνητικού εκπροσώπου της ΝΔ, Ευάγγελου Αντώναρου και του υποψηφίου δημάρχου Θεσσαλονίκης, Νίκου Ταχιάου....

  Την αρχή έκανε ο Ευάγγελος Αντώναρος στο twitter, ο οποίος έγραψε ότι μαθαίνει πως "ο υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης που υποστηρίζεται από το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης πάει πολύ καλά. Είναι ήδη τέταρτος" έγραψε και πρόσθεσε ότι "δεν είναι άσχημα. Εγώ περίμενα ότι δεν θα καβαντζάριζε την πέμπτη θέση".

  Ο Νίκος Ταχιάος σήκωσε το γάντι της επίθεσης και απάντησε: "Δεν συνηθίζω να σχολιάζω ό,τι γράφεται για μένα, ούτε καν τα σχόλια στα ποστ μου. Παραβιάζω σήμερα αυτόν τον κανόνα γιατί προεξοφλώ ότι μέχρι τον πάτο, ο άνθρωπος αυτός έχει ακόμη πολύ δρόμο. Το να παριστάνει το παπαγαλάκι είναι απλώς μία πρώτη στάση στην πτωτική καριέρα του πρώην εκπροσώπου κι ας νομίζει ότι έχει κάνει στάση στην EIB. Μήπως είναι καλύτερα, ο σύμβουλος Επικοινωνίας της Ευρωπαϊκής Τράπεζας Επενδύσεων European Investment Bank Evangelos Antonaros να κάνει αυτά τα tweets την Δευτέρα για να ξεκινάει η βδομάδα με την δέουσα φαιδρότητα;".

  titlo.jpg


Δείτε ακόμα