Λόγια του Βαρδάρη

 • Κάνουν το τέστ για να #μείνουν ασφαλείς
  02/06/2020 17:40

  Κάνουν το τέστ για να #μείνουν ασφαλείς

  Σε τεστ κορονοϊού άρχισαν να υποβάλλονται από σήμερα εργαζόμενο σε δομές και υπηρεσίες του δήμου Παύλου Μελά, με πρωτοβουλία της αντιδημαρχίας Κοινωνικής Πολιτικής, υπό την επίβλεψη και ευθύνη της αντιδημάρχου Χαράς Αμανατίδου. Κλιμάκιο του ΕΟΔΥ έστησε την κινητή του μονάδα στον εξωτερικό χώρο του δημοτικού ιατρείου των ΚΑΠΗ στην Άνω Ηλιούπολη, όπου προσήλθαν 70 άτομα που εργάζονται σε κοινωνικές δομές, όπως οι παιδικοί σταθμοί που άνοιξαν από χθες και θα λειτουργούν έως τα τέλη Ιουλίου.

  Τε τέστ, όπως είπε, στη στήλη η κ. Αμανατίδου είναι δωρεάν και η διαδικασία θα συνεχιστεί αύριο και μεθαύριο, προκειμένου σε αυτά να υποβληθεί όλο το προσωπικό, πρωτίστως των κοινωνικών δομών και στη συνέχεια των άλλων δημοτικών υπηρεσιών.

  Κατά τη διαδικασία τηρήθηκαν όλα τα απαιτούμενα μέτρα ασφάλειας, κυρίως της απόστασης και για το λόγο αυτό τα τέστ έγινα σε εξωτερικό χώρο. «Στο δήμο Παύλου Μελά θωρακίζουμε το προσωπικό που έρχεται σε επαφή με ευάλωτες ομάδες του πληθυσμού, όπως τα παιδιά και οι ηλικιωμένοι και #μένουμε ασφαλείς» σχολίασε η αντιδήμαρχος.


Δείτε ακόμα