Λόγια του Βαρδάρη

 • Καλύτερα να τραγουδάς, παρά να μιλάς
  24/05/2020 10:35

  Καλύτερα να τραγουδάς, παρά να μιλάς

  Μία... μεστή συνέντευξη η οποία «βομβάρδιζε» με «γνώσεις» τους τηλεθεατές, παραχώρησε ο Σταμάτης Γονίδης.

  Ο γνωστός τραγουδοποιός και ερμηνευτής, εμφανίστηκε σίγουρος ότι ο κορονοϊός δεν θα δημιουργήσει δεύτερο «κύμα» πανδημίας, αφού... δεν υπήρξε καν πρώτο.

  Ο Στ. Γονίδης, ο οποίος συνθέτει και «θεραπευτική μουσική» κατόπιν μελέτης της Πυθαγόρειας φιλοσοφίας όπως έχει δηλώσει, μίλησε στην εκπομπή «Καλύτερα δεν γίνεται» της Ναταλίας Γερμανού

  «Ασχολούμαι με πνευματικά θέματα. Δεν χρειαζόταν η καραντίνα για να μάθω τον εαυτό μου. Στην καραντίνα θέλαμε και μπήκαμε. Υπάρχει κάποιος σοφός που λέει ότι όταν για την ασφάλειά σου θυσιάζεις την ελευθερία σου δεν θα έχεις ούτε ασφάλεια ούτε ελευθερία. Όταν δεις ένα έργο που δεν σου αρέσει δεν ξαναπάς στο σινεμά να το δεις άρα δεν πρόκειται να ξαναγίνει κάτι τέτοιο. Γενικά όλοι οι λαοί του κόσμου δεν θα το δεχτούν να γίνει ξανά. Πιστεύω ότι δεν ήταν πανδημία αλλά επιδημία. Αν ήταν πανδημία θα ήταν τα θύματα πολύ περισσότερα από της γρίπης», είπε, μεταξύ άλλων, ο τραγουδιστής.

  «Καλύτερα να πεθάνει πρώτος»

  «Η Ελλάδα το χειρίστηκε πολύ ωραία. Η κυβέρνηση δεν θα μπορούσε να κάνει κάτι διαφορετικό. Καμία κυβέρνηση του κόσμου, πιστεύω ότι κάτι παίζει»... αποκάλυψε ο γητευτής των «μπουζουκιών» και στη συνέχεια παρέπεμψε στον ιδρυτή της Microsoft, Μπιλ Γκέιτς, ο οποίος, κατά τον Σταμάτη Γονίδη, «έλεγε ότι ο πληθυσμός της γης έχει αυξηθεί πολύ. Αν το πιστεύει αυτός ο κύριος καλύτερα να πεθάνει πρώτος για να δώσει το καλό παράδειγμα. (…) Πιστεύω ότι κάτι μας κρύβουν». 

  Ο τραγουδιστής «θεραπευτικών τραγουδιών», έχει γράψει και σχετικό τραγούδι πριν από τρία χρόνια, όπως εξομολογήθηκε. «Πιστεύω ότι πίσω από όλα αυτά κάτι κρύβεται. Ανησυχώ για τους όλους όχι για τον εαυτό μου, δεν φοβάμαι τον θάνατο. Η ζωή είναι ένα όνειρο μέσα στην ύλη. Ζούμε ένα όνειρο που θα ξυπνήσουμε όταν κάνουμε μετάβαση στην πραγματική ζωή. Πιστεύω ότι δεν θα υπάρξει δεύτερο κύμα κορονοϊού. Το λέω και διαισθητικά και σκεπτόμενος γιατί κάτι μας κρύβουν», διατράνωσε ο κ. Γονίδης.

  Εμείς από την πλευρά μας ελπίζουμε να ανοίξουν σύντομα τα «μπουζούκια» γιατί κάποιοι είναι καλύτερο να τραγουδούν από το να μιλούν, ειδικά σε καιρούς κρίσης.


Δείτε ακόμα