Λόγια του Βαρδάρη

  • «Καλησπέρα σας, είμαι ο υπουργός Οικονομικών...»
    19/01/2021 13:40

    «Καλησπέρα σας, είμαι ο υπουργός Οικονομικών...»

    Με το ακουστικό στο χέρι έμειναν δυο πολίτες, όταν στην άλλη άκρη της γραμμής άκουσαν μια φωνή να τους λέει «καλησπέρα σας, είμαι ο Χρήστος Σταϊκούρας, ο υπουργός Οικονομικών».

    Στην αρχή δεν τον πίστευαν, αλλά όταν τους ρώτησε για τα προβλήματα που αντιμετώπιζαν με το πρόγραμμα «Γέφυρα», τα οποία κατήγγειλαν στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα Mega», τότε πείστηκαν. 

    «Το απόγευμα της ίδιας ημέρας που κατήγγειλα το πρόβλημα δέχθηκα το τηλέφωνο. Στην αρχή νόμιζα ότι με κορόιδευε ο αδερφός μου. Εγώ κόλλησα στην αρχή» σημείωσε η κ. Κατερίνα. «Του εξήγησα ποιο είναι το πρόβλημα. ‘’Το πρόγραμμα (σ.σ. Γέφυρα) έγινε για να βοηθήσουμε τον κόσμο και όχι να τον ταλαιπωρούμε’’ μου είπε» συμπλήρωσε η ίδια. 

    Την ώρα που ο υπουργός πήρε τον κ. Γιώργο, ο ίδιος έβλεπε την ταινία «Υπάρχει και φιλότιμο» και του φάνηκε αρκετά παράδοξο όσα ακολούθησαν. «Είχα έναν υπουργό στην τηλεόραση και έναν στο τηλέφωνο» είπε χιουμοριστικά. 

    Ο υπουργός δεσμεύτηκε στους πολίτες πως θα δρομολογηθεί η λύση στο πρόβλημά τους και οι συνεργάτες του κάλεσαν τους πολίτες για να προχωρήσουν οι διαδικασίες.