Λόγια του Βαρδάρη

 • Και οι «ψεκασμένοι» έχουν ψυχή και... κομματική στέγη
  20/07/2021 22:08

  Και οι «ψεκασμένοι» έχουν ψυχή και... κομματική στέγη

  Πολιτικά φαίνεται πως εξαργυρώνει ο τραγουδοποιός και αρνητής της πανδημίας του νέου κορονοϊού, Γρηγόρης Πετράκος, την «επιτυχία» που έχει σε μερίδα του κόσμου η «ανάλυσή» του για την... πλάνη της πανδημίας της COVID-19.

  Όπως ανακοίνωσε ο δημοσιογράφος και επικεφαλής κόμματος, Γιώργος Τράγκας, ο Γρ. Πετράκος αποδέχθηκε την πρότασή του και πλέον «κατεβαίνει» μαζί του στον πολιτικό στίβο. 

  Μάλιστα ο δημοσιογράφος γράφει για τον τραγουδοποιό πως ήταν ένας «από τους πρώτους Έλληνες που με τεκμηριωμένα στοιχεία, με ορθό λόγο ανήρτησε στο διαδίκτυο βίντεο και δηλώσεις, αποδομώντας όλο το αφήγημα τη χυδαίας κυβερνητικής προπαγάνδας και των ελεγχόμενων πανελλαδικών καναλιών. Χωρίς φόβο μίλησε καθαρά, δηλώνοντας ευθέως την αντίδρασή του στον αυταρχισμό της εκτελεστικής εξουσίας ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΣΟΠΕΔΩΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ».

  Αφού λοιπόν ο Γρ. Πετράκος τα έκανε όλα αυτά, «Ζητήσαμε ως Κίνημα Ελευθέρων Ανθρώπων από τον Γρηγόρη Πετράκο να ενταχθεί στη δομή του Κινήματος, ως αναπληρωτής Γραμματέας και Εκπρόσωπος. Για να λέει τις απόψεις του όπως πάντα, ελεύθερα και δημοκρατικά.Με χαρά πήραμε τη θετική απάντησή του και υποδεχόμαστε στο Κίνημα Ελεύθεροι Άνθρωποι, έναν καλλιτέχνη, μια ελεύθερη φωνή επισημαίνοντας ότι περίπου δύο χρόνια ο πολιτισμός στην πατρίδα μας και ιδιαίτερα ο χώρος της μουσικής, δέχεται συντριπτικά πλήγματα, καταγράφοντας χιλιάδες ανέργους», σημειώνει, μεταξύ άλλων, ο Γ. Τράγκας σε ανάρτησή του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

  Ολόκληρη η ανάρτηση του δημοσιογράφου: